Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Subrt ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() Zasláno: 08.čer.2006 v 12:36 |
Dobrý den,
asi dělám něco špatně. Chtěl jsem si upravit zkratky v souboru acad.pgp dle helpu, ale nemůžu soubor acad.pgp na disku najít. Základní zkratky typu E atd. však fungují. Jmenuje se soubor zkratek v ACAD2006 jinak nebo špatně hledám? Díky. |
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Asi hledáte špatně. U mne je cesta k acad.pgp: C:\Program Files\Autodesk\MDT 2005\Acadm (byla provedena klasická instalace z balíku AIS). Mám sice ještě řadu 2005, ale myslím, že struktura u 2006 je podobná. Nemáte v systému zneviditelné přípony, tuším, že to pak má vliv na hledání? |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
právě, že hledáte špatně - v 2006ce to je úplně jinde Takže u mne to je např. C:\Documents and Settings\man\Data aplikací\Autodesk\konkretni program\csy\support místo "man" si dosaďte jméno uživatele (pod nímž jste přihlášen ve windows) a místo "konkretniprogram" to, co máte -autocad, C3D 2006, či co máte |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
![]() |
|
Subrt ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() |
Díky, našel jsem dle návodu pana Mantlíka, tím mu děkuji. Zarazilo mě že se mě tenhle soubor nepodařilo najít hledáním windows. Asi jsem na to šel blbě.
|
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
To je zajímavé - na cestě uvedené panem Mantlíkem (odpovídá to tipům na odkazech pana Michla) mám acad.pgp též, ale mám ho i v adresáři, který jsem uvedl v mém příspěvku. Je to tak správně nebo je to špatně nainstalované?Pokud je to správně, proč jsou soubory dva, který platí a jakou funkci má ten druhý? Ten soubor v Program files.... je novější a větší (je tam přidán oddíl ACADM aliases, který je ale ještě samostatně v souboru acadm.pgp). Teď v tom mám teda opravdu zmatek. |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
AutoCAD Mechanical je něco jiného - ten má řadu souborů jinde. Pokud jsou některé soubory na více místech, vezme se ten, který je dříve v cestě support adresářů - viz funkce (findfile).
|
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
Nenašel jste to, protože Windows standardně po instalaci nevyhledávají v systémových a skrytých složkách. Tato složka je skrytá. Je potřeba s to přepnout v nastavení hledání. Nejprve je dobré zlikvidovat toho otravného psa (jinak mám pejsky rád :-) ) a pak je tam položka Rozšířené možnosti. Upravil Petr Bláha - 08.čer.2006 v 18:50 |
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
u nas to resime tak, ze VSECHNY soubory mame na extra miste, mimo documents and settings - zjednodusuje to pak reinstalace.... jen problem: napriklad font, kterym se zbrazuje nadpis okna, ktere naskoci pote, co acad spadne (nabidka souboru k obnoveni) se po svrchuuvedene uprave zmrsi...nechapu proc? |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,727 sekund.