Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Serpo ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 22.čer.2006 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2014, Civil 3D 2014 Stav: Offline Bodů: 132 |
![]() Zasláno: 26.čer.2006 v 10:07 |
Mám tri otázočky : 1.) potreboval by som "premigrovať" užívateľské nastavenie ikon na ďalšie počítače. Ako sa to robí? 2.) v nastavení tlačiarne mám predddefinované a užívateľsky pomenovaná rôzne rozmery výkresov. Dajú sa nejako tieto nastavenia preniesť do ďalších počítačov? Dajú sa prípadne aj nejako logicky zoradiť, napr. podľa abecedy? 3.) nadväzujúc na 2.)- v layoutoch mám nastavený rozmer stránky, napr. A3, potom 640x310, atď. Problém je v tom, že musím nastavovať rozmer výkresu pre tlačenie vždy pred tlačením konkrétneho layoutu, pretože si "zapamätá" nastavnie z predchádzajúceho tlačenia. Dá sa toto nastaviť "natvrdo" pre každý layout individuálne? V "Page Setup Manageri" som takúto volbu nenašiel ... |
|
Serpo, AutoCAD 2014, Civil 2014
|
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
ad 1. vyexportovat profil, workspace pomoci cui, přenést uživatelské bitmapy pro ikony... stejně to nedělám, každý si pak stejně vše přenastavuje podle svého
ad 2. jsou uloženy v PMP Files adresáři v Plotters, překopírovat společně s Plot Styles
ad 3. změňte si nastavení acadu - Options - Plot and Publish - nepoužívejte Use last successful..
|
|
![]() |
|
Serpo ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 22.čer.2006 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2014, Civil 3D 2014 Stav: Offline Bodů: 132 |
![]() |
Ďakujem za odpovede. Akurát že ad.3 nefunguje. Mám to zaškrtávatko implicitne vypnuté ... a nefunguje to. Musí byť chyba asi niekde inde. Lenže kde? |
|
Serpo, AutoCAD 2014, Civil 2014
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,211 sekund.