Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Koluch ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.dub.2012 Lokalita: ČR (OS) Používám: AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 166 |
![]() Zasláno: 20.lis.2018 v 07:09 |
Dobrý den,
prosím Vás, mám rozvržení a v něm výřez, ten výřez si překopíruji do nového rozvržení a zde nastane problém: zapnou se mi všechny hladiny, přitom bych chtěl mít zapnuté ty stejné hladiny, jako ve výřezu v prvním rozvržení. Jde to nějak udělat? Pokud mám dva výřezy v jednom rozvržení, tak použiji kopievlastností a zapnou se mi tak stejné hladiny, ale mezi rozvrženími nejde kopievlastností použít. Děkuji za rady. Kolúch
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Chová se to tak i při duplicitě celého rozvržení?
Možná by pomohlo uložit stavy hladin a tyto pak aplikovat. Střílím však od boku bez spuštěného ACADu, nutno vyzkoušet. |
|
![]() |
|
Koluch ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.dub.2012 Lokalita: ČR (OS) Používám: AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 166 |
![]() |
Co to je uložit stav hladin?
Při kopii celého rozvržení se to chová tak jak potřebuji, ale již mám tvary výřezu udělány, mám vytvořený výkresový prostor s legendami, tabulkami..., tak nechci dělat kopii rozvržení a pak to celé upravovat. Kolúch
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Rozumím. Správce hladin najdete pod příkazem
STAVHLAD (_LAYERSTATE).
Postup jak na to, lze dohledat v EN na Autodesk Knowledge Network. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,133 sekund.