Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() Zasláno: 13.čvc.2006 v 12:53 |
Zadravim a mam prosbu. Jde nejak obejít mezera v názvu složky nebo souboru když zadávám z příkazové řádky. A umí cad vytvořit novou složku z příkazové řádky. Zkoším to v macru na LT a moc se nedaří. Předem dík. |
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
myslím, že je třeba cestu dát do uvozovek - "C:\vykresy\moje vykresy\vykres.dwg"
|
|
Pepa
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Na jaky prikaz to na prikazove radce odpovidate? Treba kdyz zkusim pri filedia 1 ULOŽ, tak mi to mezery bere jako mezery a ne jako entery. |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
Tak ted nevim dialogy vypinám filedia 0 nebo je jeste jina možnost? |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Pardon - samozrejme Filedia 0
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
![]() |
Už jsem to našel zadával jsem zkratku sa (save) Ale při _qsave se to chová jak popisujete t dy filedia 0 S tím novým adresářem asi nepochodim... |
|
![]() |
|
artap ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 13.čvc.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Autodesk MAP 3D 2020 Stav: Offline Bodů: 240 |
![]() |
Zkuste ještě vypnout CMDDIA 0
|
|
Petr Pátra
|
|
![]() |
|
![]() |
Mně to sice při RULOŽ v 2007 bere mezery, ale složka musí existovat. Jakým příkazem chcete vytvořit novou složku? |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Složku lze z LT vytvořit např. spuštěním externí aplikace - třeba dávky s příkazem MKDIR.
|
|
![]() |
|
![]() |
Díky za radu vsem i za řěšení. Na externí aplikaci nemam nástroj tak asi zustanu u filedia 1. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Nástroj na externí dávku je Notepad. Jinak pro plný AutoCAD je na takovéto systémové operace ideální knihovna funkcí DOSlib (viz Download). |
|
![]() |
|
![]() |
Máte pravdu jen na to nemam odvahu respective skušenost,možná by mě pomohl příkladek ,ale nechci otravovat je to určitě triviální zaležitost s své práce má každý spoustu.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Je to celkem jednoduché - viz tip: |
|
![]() |
|
![]() |
Velmi dekuji za tip 5113 Ted už jsem o krok dále.
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
(command "_shell" mkdir C:\AutoCAD\NovaSlozka)
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.