Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
KIDBV ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.čvc.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD 2006 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 18.čvc.2006 v 11:42 |
Dobrý den, nikde jsem tu nenašel odpověď, tak se zeptám přímo. Při aktivaci se mi v okně pro zadání kódu nic neobjeví. jen dvě tečky a to je vše. Ani reinstal nepomohl, ani ta oprava v registrech co se doporučuje ve FAQu. Může mi prosím někdo poradit? AC2000 i AC2004 mi jedou naprosto bez problémů. Dokonce jsem je i odinstaloval, jestli tam není konflikt ale nic. Díky moc za pomoc
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21965 |
![]() |
Většinou to bývá zakázaným scriptováním - buď v Registry nebo nějakým anti-něco programem. Nepíšete ale ani jaký program to dělá ani v jakém OS.
|
|
![]() |
|
KIDBV ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.čvc.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD 2006 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
Omlouvám se. Jde o AutoCAD 2006 a mám XP SP2. Radu o registrech jsem si našel i na oficiálním webu, ale nepomohlo to. Hodnoty byly nastaveny jak to psali. Zkoušel jsem, jetli na to nebude mít vliv zapnutí či vypnutí (měl jsem původně zapnuto) povolení scriptování a ActiveX v IE, ale nic. uz nevim co s tim... |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21965 |
![]() |
A jak dopadl ten první krok, který jste pravděpodobně udělal - kontaktování dodavatele AutoCADu? |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Když registry (a pokud nejste přímo PC-expert), tak raději žádné experimentování, spustit na to RegistryClean
![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
No tak to mám tu i já
![]() ![]() To Michl: Náš dodavatel AutoCADu, co se týče našich problémů/stesků/požadavků atd., je dost laxní ![]() Vážení, prosím vás, má na to někdo nějakou duchaplnou radu? Upravil Ferdinand - 04.zář.2006 v 16:15 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
Na to je jednoduchá rada: pokud můžete, tak ho změňte na komunikativnějšího/schopnějšího. Kdyby lidé při koupi SW nekoukali jen na cenu u jednotlivých dodavatelů, ale občas se zamysleli i nad hodnotou přidaných služeb, bylo by vše snadnější ... ono to ale takhle funguje i u jiných věcí ... což je škoda. Upravil Petr Bláha - 08.srp.2006 v 09:34 |
|
![]() |
|
![]() |
Bohužel o tom nerozhodujeme my (projektanti) ale management.
![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,336 sekund.