Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Lukáš Záruba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.lis.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: inventor 2015 Stav: Offline Bodů: 429 |
![]() Zasláno: 06.bře.2019 v 11:57 |
Zdravím, mám jednoduché pravidlo, které mi vyplní uživatelské parametry ale potřeboval bych aby mi nastavilo i formát uživatelské vlastnosti a "zaškrtávátko" pro export. Dá se to vůbec napsat? pokud ano, tak jak?
Try Parameter("NR0") = Parameter("R0") Catch End Try Try Parameter("NR1") = Parameter("R1") Catch End Try Try Parameter("NR2") = Parameter("R2") Catch End Try Try Parameter("NR3") = Parameter("R3") Catch End Try Try Parameter("NR4") = Parameter("R4") Catch End Try Try Parameter("NR5") = Parameter("R5") Catch End Try
|
|
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Všechny vlastnosti jsou přístupné pro objekt typu parametr - snadno je zobrazíte po napsání tečky za daným objektem:
Export je řízen vlastností "ExposedAsProperty". |
|
![]() |
|
Lukáš Záruba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.lis.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: inventor 2015 Stav: Offline Bodů: 429 |
![]() |
Děkuji za odpověď,
ale asi něco dělám špatně, protože mi to nefunguje. Ještě mám pár otázek: 1) Jak jste posílal výstřižek s vyskakovací nabídkou pro možnosti, to jde nastavit aby takové okno vyskakovalo i ve verzi 2015? nebo je to automatická funkce od vyšší verze? 2) Je možné přez i-logic nastavit i formát hodnoty? "ŘETĚZEC JEDNOTEK" "POČÁTEČNÍ NULY" KONCOVÉ NULY" níže mám napsanou část i-logic, kterou kopíruji pod sebe a přepíšu třeba jen "NR0" na "NR1" ..... Try Parameter("NR0") = Parameter("R0") Catch End Try Try iProperties.Value("Custom", "NR0") = iProperties.Value("Custom", "R0") Catch End Try Try iProperties.Value("Custom", "NR0-M") = iProperties.Value("Custom", "R0-M") Catch End Try |
|
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Ten "našeptávač" je až funkce verze 2019. K parametrům musíte přistupovat tak jak je v té ukázce, pak nabídnou potřebné vlastnosti, včetně jednotek a koncových nul.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,438 sekund.