Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Marten82 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 19.čer.2019 Lokalita: ČR (JM) Používám: fusion Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 19.čer.2019 v 10:56 |
ahoj,
kdyz otevřu ve sliceru objekt, otevre jej, ale ma chyby v mrizce. Kdyz pak chci vygenerovat rezy pro laserovou řezačku vypadnou z toho dost sileny tvary. Dělám to ve fusionu 360. Nevíte co s tim, aby to slicer otevřel normalne? Obrázky jak to vypada ve fusionu, sliceru jsem vložil. poradíte? martin |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21890 |
![]() |
To vypadá, že ten model máte už nějak nařezaný ve Fusionu. Je to potřeba? Na první pohled to vypadá jen jako jednoduchý vytažený profil s třemi dírami. Můžete poslat F3D model? (třeba do knihovny bloků)
|
|
![]() |
|
Marten82 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 19.čer.2019 Lokalita: ČR (JM) Používám: fusion Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
dobry den, s knihovnou jeste pracovat neumím (jsem stale spis začátečník), takze posilam odkaz rovnou na projekt https://a360.co/2Nn5EhR . Neni to nic složitého klidne se podívejte. Procházel jsem podrobněji návod k tomu sliceru a nasel asi zásadní vetu, a to ze pracuje s body, zatímco ten trojúhelníček je komponenta, ktera obsahuje dva body obekty. Nicméně kdyz jsem do sliceru dal celo trofej zdálo se mřížka je ok i v tom problematickem trojúhelníku.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21890 |
![]() |
Myslel jsem knihovnu zde na CADforum.cz. Nicméně ten objekt "podstava balonu" už máte skutečně říznutý rovnou ve Fusionu, takže potřebné obrysy už máte k dispozici. Proč jej posíláte do Sliceru?
|
|
![]() |
|
![]() |
Chtel jsem, aby mi udělal celou komponentu. Kdyz budu mit komponentu z deseti body objektu nechci posílat do sliceru každé body zvlášť. A ne vždy to bude takle krasne vycházet. Rad bych i moznost každou komponentu ve sliceru udělat jinou metodou, coz by, kdyz to budu delat po jednotlivých body objektech take neslo. Nejak prirozene chápu komponentu jako základní stavební kamen se kterým jsem cekal ze to bude fungovat a vlaste jsem predpokladal ze je to tak i navrzene..
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,414 sekund.