Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
simlik ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 13.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 39 |
![]() Zasláno: 03.srp.2006 v 13:17 |
Přeji pěkný den,
při pokusu o vložení dílu z obsahového centra mi pokus skončí u hlášky "NELZE VYTVOŘIT KOMPONET". Nevím si rady, jak tento problém odstranit. Vše fungovalo jak mělo a teď nelze vložit nic....Díky za kažkou radu |
|
Šimlík Radim
Konstrukce Rotas Strojírny spol. s r.o. Rotava mail-to: simlik@rotas-strojirny.cz mobil: 777794149 Software: AIP 11 |
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
Mrkněte na tohle: http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=2879&PN =1, měl jsem stejný problém... Vyřešil jsem ho a řešení zde zveřejnil...
|
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 13.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 39 |
![]() |
Vyzkoušel jsem to, ale bohužel to nepomohlo (ani pod jiným profilem). Nejde nic vkládat ani do nově uložené sestavy a vše skončí zmíněnou hláškou....
|
|
Šimlík Radim
Konstrukce Rotas Strojírny spol. s r.o. Rotava mail-to: simlik@rotas-strojirny.cz mobil: 777794149 Software: AIP 11 |
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
Můsíte udělat obnovu standarních komponentů. Otevřte si nějakou sestavu a v menu Nástroje/Obnovit standardní komponenty proveďte onu obnovu. Stává se to, když nejsou ve vaší knihovně norm. dĺů zaktualizovány komponenty ze starší verze. Tam kde vám to chybu začalo hlásit, onu obnovu proveďte, věřím že by se Vám to mělo podařit...
|
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
![]() |
Jinak Vám řeknu, že mi dneska spadl (AIS 11) několikrát... Čím víc v tom dělám, tím víc mi přijde jako polotovar :). A za necelý rok tu bude verze 12... To je šílené!!!
|
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Právě tohle obnovení jsem vyzkoušel, ale nic. S padáním AIP 11 problémy nemám.
|
|
Šimlík Radim
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,191 sekund.