Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
vitaminc ![]() Nováček ![]() ![]() Přihlášen: 21.srp.2019 Lokalita: ČR (Pha) Používám: 3D max 2018, Revit 2020 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 21.srp.2019 v 16:04 |
Dobrý den, učím se drobné základy v demoverzi Revit 2020. Objevil jsem téma, kde už se tohle řeší bohužel z odpovědi jsem nebyl vůbec moudrý. Nemohl bych Vás poprosit když jsem ve výkazu a mám v řádku počet a cenu a rád bych je mezi sebou vynásobil pro součin. Bohužel funkce vypočítaná hodnota mi nezobrazuje sloupec s počtem. Viz můj obrázek. Moc děkuji za Váš čas i pomoc
Upravil vitaminc - 21.srp.2019 v 21:21 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Obrázek nedorazil, ale podívejte se na příbuzné tipy - zejména ten první s videoukázkou.
|
|
![]() |
|
vitaminc ![]() Nováček ![]() ![]() Přihlášen: 21.srp.2019 Lokalita: ČR (Pha) Používám: 3D max 2018, Revit 2020 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
moc děkuji za odpověď napravil jsem obrázek a projdu si ty tipy. Kdyby Vás přeci jen napadl konkrétní případ řešení budu jen rád. Ještě jednou děkuji
|
|
![]() |
|
statecny ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Revit, Plant 3D, Navisworks, Advance Steel,BIM 360 Stav: Offline Bodů: 516 |
![]() |
Dobrý den,
konkrétní řešení Vašeho případu je tip 4131. Není třeba provádět výpočty s pomocí parametru "Počet". Revit umí vybrané pole sečíst automaticky. Podívejte se na videukázku udělanou na Váš případ: https://autode.sk/2Z9SpXc
|
|
Václav Statečný
Arkance Systems CZ s.r.o. |
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den, děkuji za tip. A omlouvám, se že jsem to nenašel, hned to vyzkouším. Pěkný den.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.