Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() Zasláno: 20.zář.2006 v 08:52 |
Nemohu přijít na to, jak zakomponovat do lispu příkaz -lman (manager hladin).
Pokud napíšu (command "-lman" _S "LAYER_STATE1" "") tak mi hlásí -lman Unknown command "-LMAN". Press F1 for help. a když tam dám (C:-lman) tak mi říká Can't reenter LISP. Invalid option keyword. Command: *Cancel* |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21941 |
![]() |
LMAN není příkaz ale program (z Express Tools), takže takto volat nejde. Buď jej spusťte pomocí scriptu, nebo se koukněte do LMAN.LSP a potřebnou funkci použijte z jeho kódu - např. to "Save" by mělo být:
(bns_sl "MujStyl")
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Nepomohlo mi ani to, když jsem proceduru volal podmínkou (cesty jsou OK)
(if (not c:lman) (load (findfile "lman.lsp")) ) Pořád píše, že lman je neznámý příkaz... ![]() Ono bns_sl figuruje v lispu na mnoha místech, tak raději bych do toho nevrtal. Nevím, co je to "MujStyl" (styl čeho?)... Mně defaultně nabízený pojmenování statusu hladin "LAYER_STATE1" vyhovuje... |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21941 |
![]() |
Tak si to uložení také tak pojmenujte:
(bns_sl "LAYER_STATE1")
LMAN.LSP je potřeba napřed načíst. |
|
![]() |
|
![]() |
Stačí, když tento řádek
(bns_sl "LAYER_STATE1") napíšu do mé aplikace, anebo teda je opravdu nevyhnutné to opravit v původním lman.lsp ? (A to všude, kde se na řetězec bns_sl odkazuje?) Pokud lisp dám do Startup Suite, pak by to mělo brát v pořádku? Samozřejmě i tuto možnost jsem již zkoušel, ale bez výsledku... Jde mi jen a pouze o to, aby v mé aplikaci se provedlo prvně uložení statusu hladin, a pak po ukončení procedury výkres uložit s původním (obnoveným) nastavením hladin. Upravil Ferdinand - 20.zář.2006 v 14:44 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
nerozumím - proč opravit?
jestli jsem dobře rozuměl, chtěl jste z LISPu uložit pojmenovaný stav - to právě zařídí spuštění oné funkce:
(bns_sl "jakékolivjménokterésizvolím") Upravil Vladimír Michl - 20.zář.2006 v 14:43 |
|
![]() |
|
![]() |
Nechci zvolit, ale potvrdit defaultně nabízený název. |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Příbuzné CAD tipy: | ||
Tip 604: | ![]() ![]() | Při pokusu o RefEdit se objeví chyba: Object reference missing: AcDbLayerTableRecord, to AcDbPlaceHolder |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.