Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() Zasláno: 31.říj.2006 v 09:54 |
Dostal jsem za úkol přeinstalovat počítač, na kterém rychle odchází disk.
Spustit ještě jde, ale často padá a není možné přenést oddíl na nový disk.
Součástí instalace je i AtoCAD LT 2005. Byl instalován jako Upgrade.
Když chci na nové instalaci aktivovat, chce to po mně SN původní instalace. To nějak nemůžu najít - už je to nějaká doba, měnili se lidi, měnily se počítače a nikdo už pořádně neví, která licence se povyšovala na kterou.
Napadá mne:
- je možné získat tyto údaje z instalace na strém disku? (SN aktuální instalace jsem našel, ale jak najít to původní?)
- je možné použít přenesení licence? Jak - nemám s tím zkušenosti. Používám spíš síťové licence.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21882 |
![]() |
Můžete zkusit Pomůcku pro přenos licencí (viz Windows > Start...).
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Ano - už ji vidím. Já jsem pořád zkoušel spustit AutoCAD a to nešlo.
Zkusím - děkuji.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
![]() |
Tak se povedlo. Trochu mne jen mátlo, že vlastně přenáším licenci z počítače na ten samý. (Nový disk neovlivní identifikační číslo).
Děkuji za pozornost.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,418 sekund.