Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
hubkal ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.pro.2006 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCAD LT2017, TEKLA Structures 2016 Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() Zasláno: 01.pro.2006 v 16:53 |
Ahoj, |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Zdravím, existuje jendoduché řešení. Zvolte atribut, kde zadáte hodnotu a do buněk, kde chcete tuto hodnotu opakovat postačí dát pouze text, kde místo textového obsahu vložíte POLE jenž bude obsahovat hodnotu atributu. Takto můžete vyplnit automaticky tolik buněk, kolik je libo.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Měl jsme chvilku a tak jsem Vám udělal demonstrační soubor, kde je aplikována tato vlastnost nejen na text, ale i na atribut. Pozn.: Atribut umístěný nejvýše je výchozí, tzn. jeho hodnotu přebírá text a atribut pod ním.
Upravil PepaR - 02.pro.2006 v 00:04 |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Prípadne použite konštantný atribút, alebo prednastavený.
|
|
![]() |
|
hubkal ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.pro.2006 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCAD LT2017, TEKLA Structures 2016 Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() |
Děkuji, ale nějak mi to nefunguje. Když v tom vašem výkrese udělám z atributů blok, tak se to ptá dvakrát.
Já potřebuji, abych zadal jednu hodnotu a ta se mi objevila několikrát na ploše. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.