Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
marekkadlec ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 03.led.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: autocad2004 Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() Zasláno: 27.led.2007 v 10:59 |
Dobrý den! Mám problém s freeware St nadstavba. V Autocadu 2007 (ani 2007LT) mi tato nadstavba nefunguje. Po nainstalování a načtení ST menu (všechny ikonky se zobrazí správně) mi po kliknutí na kteroukoliv z nich Autocad píše: ,,neznámý příkaz, stisknětě F1 pro nápovědu,,.
Prosím o rádu! (v předchozích verzích- 2005/2004 mi bezproblému fungovala). Pořebuji zejména kreslit stavařskou izolaci, zařizovací předměty, schody atd.
Děkuji za radu
M. Kadlec
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Dobrý den, a spustil jste po nainstalování dávkový soubor?
Nebo viz řešení pro novější verze přímo od autora nadstavby:
Začaly se množit problémy s instalací v novějších verzích AutoCADu. Než bude k dispozici opravená verze instalace, je tu návod, jak problém odstranit.
|
|
![]() |
|
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() |
jj taky jsem s tim mel problem
ale tenhle postup pomohl aspon teda ve 2006 jinak skoda ze autor uz nepokracuje ve vyvoji, ovsem pracovni vytizeni jiz mu to zrejme neumoznuje :-( SLAVEk |
|
![]() |
|
marekkadlec ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 03.led.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: autocad2004 Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
Děkuji! Tento postup funguje bezproblému!:-)
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Rádo se stalo.
Je škoda, že se nakonec vývoj zastavil neboť utlitita je to opravdu skvělá. Používal jsem ji ze začátku taktéž než mě čas donutil vytvořit si vlastní upravené menu.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,129 sekund.