Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Peter M. ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.srp.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCAD 2013, Revit 2010, Inventor 2013 Stav: Offline Bodů: 334 |
![]() Zasláno: 06.úno.2007 v 09:08 |
Dole vedle Modelu jsou jednotlive karty (listy) rozvrzeni. Nedari se mi prijit na to, jak je jednoduse usporadat (dle poradi). V nabidce jsem nasel pouze "Presunout na konec" coz je velmi nepohodlne. Je to jako puzzle. Vi nekdo jak to jde jednoduse?
|
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
máte tam základní volbu přesunout před rozvržení -> to které vyberete, tak před něj se to přesune a nebo vyberete poslední volbu >na konec< a skončí to na konci
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Peter M. ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.srp.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCAD 2013, Revit 2010, Inventor 2013 Stav: Offline Bodů: 334 |
![]() |
na karte PRtlMy -> posunout nebo kopirovat -> a je tu pouze presunout na konec.
|
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
Když si kliknu pravým tlačítkem myši na záložku rozvržení, vyberu volbu přesunou nebo kopírovat
tam se mi zobrazí seznam jednotlivých rozvržení a na konci je volba přesunout na konec, když vyberu kterékoliv rozvržení, tak před něj se mi to přesouvané posune
Upravil Machacek - 06.úno.2007 v 10:19 |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
![]() |
Aha, nj, fungujeto, ale je to takove kostrbate. Skoda, ze to nejde jako v Excelu - chytnu a pretahnu...
|
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
to by bylo opravdu pohodlné, ale nějak jsem si na to už zvyknul v této podobě |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
Ano to je velká škoda. Pokud mám výkres, kde jsou řádově desítky rozvržení, je to někdy dost nepohodlné. Tato funkce je na Wish Listu již také nějaký ten pátek. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.