Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
ZetaVoxx ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 23.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: ZWCAD, Alibre, AutoCAD, Inventor, 3DS Max Stav: Offline Bodů: 107 |
![]() Zasláno: 09.úno.2007 v 21:12 |
Dobrý den.
Můj dotaz.Jak nejjednodušeji vytvořit v AIS11 konstrukci (kostru) střechy. Je sestavena z trubek a horní diagonály jsou půlkruhové.. dá se nakreslit v jednom náčrtu kompletní tvar střechy a ve druhém náčrtu profily?? Dělám něco takového poprvé..takže bych potřeboval radu..protože nevím, kdybych to dělal po dílech..jak bych ty trubky napojoval do sebe a "navařil". pro lepší přehled hodím screen: screen Upravil ZetaVoxx - 09.úno.2007 v 21:18 |
|
![]() |
|
Mambo ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 29.led.2007 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2010 student Stav: Offline Bodů: 48 |
![]() |
A co frame generator tim to nejde ??
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 23.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: ZWCAD, Alibre, AutoCAD, Inventor, 3DS Max Stav: Offline Bodů: 107 |
![]() |
Uff..Frame Generator? S tím jsem asi nikdy nedělal, můžete trochu podrobněji?
|
|
![]() |
|
Mambo ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 29.led.2007 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2010 student Stav: Offline Bodů: 48 |
![]() |
No kdyz kliknes v sestave na text "panel sestavy" a vyberes generator ramecku. Prace s nim je urcite dobre popsana v napovede, ale ve zkratce vytvoris si soucast s nacrty drah kde chces mit profily ten vlozis do sestavy a uz jen vybiras kudy a jakej profil chces tahnout.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
No..našel jsem..jen mám jeden problém..jako profil mám trubku s průměrem 177.8 a tl. 8, 5, 6.3 a nevim jestli nejsem slepej, ale v žádné z norem v AIS ji nevidím? Jde si tam dosadit nějak svůj profil?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tak se omlouvám..profil jsem v normách již našel :)
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,438 sekund.