Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
BARI ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.úno.2005 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 06.úno.2005 v 18:38 |
z ničeho nic mi nastal problém v A R14 když chci přepsat text
kÓty tak se mi najednou změní font písma z romanse na "nějakou" tahomu.
když ale přepnu klávesnici do angličtiny tak font zůstane stejný ale nemůžu zase psát normálně písmena s háčky a čárky. problém je i v příkazu odkaz když píšu text a mám nastavenou českou klávesnici tak mi to automaticky přeskočí na typ fontu "tahoma" nevíte zda se do dá nějak opravit ? |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
To je hódně starý problém :-) Nejjednodušší možnosti řešení jsou boď nepoužívat 2 klávesnice (jde to - spec znaky můžete zadávat kombinací Alt Gr -), nebo používat jiný editor MTextu než vestavěný. |
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
PAn Seiner ze skromnosti neuvedl, že optimální variantou je použití jeho produktu MtEditor, který je ke stažení tady na fóru v sekci Download. Jako dlouholetý uživatel tohoto produktu mohu potvrdit, že je velmi užitečný. Jinak ty problémy s Tahomou tuším souvisely s přechodem na OS Windows 2000 (v NT to nedělalo), nicméně problémy s formátováním českých textů byly vždy (u starších verzí). |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,164 sekund.