Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
woman.II ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 25.úno.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2005 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() Zasláno: 07.dub.2007 v 16:33 |
Neví někdo,kde seženu nějaké 3d prvky do autocadu,kromě této stránky?Zařizuji interiér,ale objeví se i věci,které neumím vymodelovat.Díky
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Webů je spousta, když zadáte v Googlu AutoCAD Blocks, tak si můžete jen vybírat.
Upravil PepaR - 08.dub.2007 v 21:25 |
|
![]() |
|
Jan Rais ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 30.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD, Inventor Stav: Offline Bodů: 171 |
![]() |
Podívejte se například na následující odkaz.
www.aec-data.com/cz Další odkazy jsou sice mimo Váš obor, ale jsou také zajímavé. http://cben.net/ www.3dcadbrowser.com www.cbliss.com/inventor/Parts/Bearings/index.htm www.cbliss.com/inventor/Parts/index.htm www.cbliss.com/inventor/iFeatures/index.htm www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/260428 www.3-d-models.com |
|
![]() |
|
woman.II ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 25.úno.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2005 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
může te mi prosím ještě poradit?zadala jsem si tu stránku jak jste mi doporučil ohledně těch knihoven http://cben.net/ chtěla jsem tam něco stáhnout,ale nejde mi to.Nevíte jak to stáhnu?děkuju
|
|
![]() |
|
zisoun ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.pro.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD LT 2007 Stav: Offline Bodů: 232 |
![]() |
Při stahování se klikne na název souboru a objeví se další okno a nabídne uložení. Pokud to nejde, zřejmě máte blokovaná vyskakovací okna v internetovém prohlížeči.
|
|
Zisounek
|
|
![]() |
|
![]() |
co to znamená že mám blokovaná vyskakovací okna v internetovém prohlížeči. co s tím mám dělat?
|
|
![]() |
|
zisoun ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.pro.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD LT 2007 Stav: Offline Bodů: 232 |
![]() |
Je potřeba projít nastavení a odškrtnout blokování automaticky vyskakovacích oken . Nevím jaký používáte, takže vám nemohu konkrétně poradit.
|
|
Zisounek
|
|
![]() |
|
![]() |
já se moc omlouvám,ale já se v tomhle vůbec nevyznám,mohl by jste mi alespoň poradit,kde to tak přibližně najdu
![]() |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Zkuste si naisntalovat nadstavbu IE Avant Browser, kde je v liště přímo tlačítko Blokovat, který to vypnete.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.