Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Přihlášen: 26.dub.2006
Lokalita: ČR (OL)
Stav: Offline
Bodů: 80
Téma: INV10-změna barev dílů ve výkresových pohledech Zasláno: 18.dub.2007 v 06:22
Dobrý den.
Potřeboval bych změnit barvy některých dílů ve výkresových pohledech sestavy, který je v režimu stylu stínovaného. Tento pohled si stále drží původní odstíny barev takové, jaké byly aktuální při vložení pohledu. Při změně barev v sestavě se tato změna neprojeví ve výkrese. Znovu pohled načíst nemůžu, je už okótovaný. Děkuji.
Přihlášen: 11.dub.2006
Lokalita: ČR (ZL)
Používám: Inventor, Vault, Mechanical a další ver.2021 Stav: Offline
Bodů: 279
Zasláno: 18.dub.2007 v 09:00
Ve verzi 11 je v kartě výkresový pohled v části prezentace zaškrtávací políčko "asociativní". Po zaškrtnutí se pohled ve výkrese mnění podle aktuálního stavu v modelu. Nevím, jestli totéž je i v 10.
Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
Děkuji, už jsem to našel. U některých dílů (co jsem se díval prve) to vůbec nebylo zobrazené -celý panel byl hodně omezený, nebo pole šedé, proto jsem si nevšiml. Díky, Rad
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru