Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
honzic ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Revit 2024 Stav: Offline Bodů: 136 |
![]() Zasláno: 08.úno.2005 v 15:11 |
Dobry den, mohl byste mi nekdo prosim vysvetlit rozdil mezi tabulkou stylu vykreslovani CTB a STB? Me se to tedy jeste nestalo, ale kolegovi na vedle na pocitaci se ted objevily v nabidce pouze STB styly. My pouzivame CTB styly a ty jsme do jeho rozvrzeni nemohli zadnym zpusobem dostat. Musel jsem cely obsah dwg souboru vlozit do noveho vykresu a pak jsem zase mel pristup k CTB. Cim to mohlo byt ze my CTB zmizely? Diky Honzic
|
|
![]() |
|
Janek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 69 |
![]() |
Přeposílám co mi na stejný dotaz nedávno odpověděl pan Michl: volbu STB/CTB musíte provést už při zakládání výkresu (tj. např. v šabloně); právě proto, že pro změnu stylů je potřeba konverze - příkaz PŘEVODVSTYLU, nestačí (není dovoleno) je měnit pouze přenastavením proměnné PSTYLEMODE (viz též http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=121) |
|
J.V.
|
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
Jednou mi s tímto pomohl p. Mantlík. Přikláádm jeho radu: Dobrý den, zřejmě máte soubor od někoho, kdo pracuje s pojmenovanými styly (*.stb) Konverzi na CTB provedete příkazem _CONVERTPSTYLES (aspoň v A2000i). Sice se Vám ztratí nastavení z STB, ale předpokládám, že Vám to nebude vadit S pozdravem J. Mantlík |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.