Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Otevřete si novou součást, vyskočte z náčrtu, v panelu nástrojů najděte "odvozená součást" a vyberte co potřebujete - např.sestavu. Před zasláním do Cad knihovny bych ještě zrušil spojení ze základní sestavou - pravé myšítko ve stromě modelu.
jo uz se mi to povedlo akorat mam dva problemy prvni je ze vsechny komponenty jsou ze stejneho materialu ale to se da opravit a druhy je ze to ma 45 Mb jde to nejak snizit ta velikost?
Stáhl jsem soubor Vacky.ipt. Otevřít jde, ale s chybovým hlášením, že nemůže najít původní sestavu va.iam. V tomto případě by asi bylo dobré u odvozené součásti přerušit spojení se zdrojovým souborem.
Jak jsem uvedl výše, pravým myšítkem klepněte v panelu stromové architektury na odvozené těleso pro vyskočení menu a dále klepněte na "přerušit spojení se zákl. součástí" nebo tak nějak se to jmenuje...
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru