ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoúprava razítka z INV

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
BOST Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.dub.2006
Lokalita: ČR (OL)
Stav: Offline
Bodů: 80
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: úprava razítka z INV
    Zasláno: 29.kvě.2007 v 12:04
Dobrý den.

Výkres i s rohovým razítkem jsem z INV10 uložil jako *.dwg. Při úpravách výkresu v autocadu a následné úpravě hodnot atributů razítka jsem v editoru atributů nikde nenašel atribut "List/Počet listů", který v razítku je. Nemůžu se na to dostat ani jako na text nebo jinou entitu. Nejde mi to ani nějak smazat.  Víte někdo jak na to? Díky.
Šťastný B.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8616:Zalomení textu v rohovém razítku - iVlastnosti.
Tip 8299:VIPInterní chyba 2738 při instalaci - potřebná úprava v systému.
Tip 4795:Úprava seznamu měřítek pro rohové razítko.
Tip 5367:Zefektivnění práce v AutoCADu s využitím vlastností výkresu.
Tip 4379:Úprava atributů bloků v několika rozvrženích.
Tip 2849:VIPJak v rohovém razítku IDW výkresu Inventoru snadno uvést celkovou hmotnost, objem sestavy nebo měřítko?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.