Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 9048 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoManuál

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Alakhai Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.úno.2005
Lokalita: Czech Republic
Stav: Offline
Bodů: 1
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Manuál
    Zasláno: 21.úno.2005 v 10:48
Dobry den,
mohl by mi nekdo poradit, kde stahnout manual na Invertor 9 Pro SP1?
diky
Pepik
Zpět nahoru
Otasek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 14.lis.2004
Lokalita: Czech Republic
Stav: Offline
Bodů: 340
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2005 v 15:34
Trošku se nechytám co chcete za manuál stahovat ?

K AI se dodává standartní příručka, kde najdete základní info a pakud potřebujete něco speciálnějšího tak zkuste help pod F1 (popř. Program Files\Inventor 9\PSS\ADMMain_9_0.chm) - má 11,5MB to je celkem slušný balík informací + jsou tam i další soubory. Teda alespoň u jedné věci si vymýšlejí-možná špatný překlad (možnost změny polohové reference u už vloženého pohledu prostě není možná..)

Nejdůležitě je vědět co potřebuju a pod čím by se to mělo hledat a potom hlavně pochopit logiku souvislostí, např u stylů, patrametrů, isoučástí(prvků) atd.. ale to musíte buď pochopit sám pomocí vlastních zkušenosti(nebo třeba z helpu) anebo vám to musí výsvětlit někdo, kdo už do toho pronikl.
Nechcu moc mentorovat... za poslední dva roky jsou prošel verzemi 5,7,8,9 a prakticky na většinu fint jsem musel přijít sám. Je to také nejlepší způsob jak se něco naučit a zároveň to nezapomenout.
Když semse pokoušel naučit jednoho kolegu alespoň širší základ práce v AI, tak jsem celý den do něho hučel informace a celý příští den jsem ho měl na telefonu, kde jsem mu to znovu skoro vše vysvětloval znovu a několik následujících dní to nebylo jiné.
Doporučuji prostudovat help a prostě se do něčeho pustit a pozorně si všímat co je v kreré kontextové nabídce za položky a co to provede když ji použijete, popř. do jakého nastavovacího prostředí se přepnete. Většino ke každému nastavení vedou alespoň 2 cesty.
Způsob samotného konstruování vás asi nikdo nenaučí, protože je to dosti individuální záležitost a každému proto vyhovuje něco jiného a většinou vždy lze stejno věc udělat úplně jinou cestou, která je omezena možnostmi AI a ty zjistíte pouze vy sám, až narazíte na neřešitelný problém (protože jste se buď vídaly špatnou cestou, anebo to AI prostě neumí), ale toto aj když vám někdo bude předkládat buď ústně nebo písemně, tak stejně zapomenete, ale vsastní špatnou zkušenost jen tak lehce NE..

Jak to tak vidím, sem se nějak rozepsal a možná trošku mimo místu... se omlouvám...ale toto byla první možnost nějakého relaxu, co jsem se vrátil z berňáku
používám: ASI9 SP4

Ing. Vladimír Janča
Konstrukce strojů a zařízení
Kvasice
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,445 sekund.