Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mičulka ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 13.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Civil 3D, AutoCAD Stav: Offline Bodů: 33 |
![]() Zasláno: 03.čvc.2007 v 09:06 |
V AC 2008 mám zapnuto vyhodnocování nových hladin. Teď se mi objevuje nápis "Nesjednocené hladiny" s doporučením Uznat. Co znamená "Nesjednocené hladiny" - je to jen info o nových hladinách? Jak mám provést uznání? V čem je výhoda této nabídky?
Děkuji |
|
PM
|
|
![]() |
|
Martin Madaj ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 05.lis.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Vždy aktuální verze Stav: Offline Bodů: 310 |
![]() |
Dobrý den,
v počáteční fázi tvorby výkresu (např. při prvním uložení, záleží to na nastavení...) se vytvořil seznam hladin, které se ve výkresu nacházejí. AutoCAD poté porovnává hladiny výkresu s uloženým seznamem, a pokud narazí na nesrovnalosti (např. přidáte novou hladinu), zeptá se vás, zda ji chcete ponechat (Uznat) a nebo ne. Můžete tak kontrolovat určitou úroveň standardizace vašich výkresů, resp. zabránit nepořádku v hladinách. |
|
M.M.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Je to jedna z nových funkcí AutoCADu 2008. Uznávání se provádí ve Správci hladin - je tam předdefinovaný filtr "Nesjednocené nové hladiny". Nové hladiny můžete vybrat hromadně nebo jednotlivě a v místní nabídce u hladin pak zvolit funkci "Uznat hladinu" (tím zmizí z onoho filtru). |
|
![]() |
|
Mičulka ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 13.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Civil 3D, AutoCAD Stav: Offline Bodů: 33 |
![]() |
No dobře. Dokud hladinu neuznám, tak se mi její obsah nezobrazuje? Ale já tu hladinu uznat musím, protože v ní je určitá informace, která se jinak ztratí.Tak jediná možnost, že si je můžu přejmenovat.Ale když jich bude 20, tak je to psycho.
|
|
PM
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Pokud víte, že budete vtažené hladiny vždy uznávat, je nejlepší tuto funkci vypnout (viz zmíněné proměnné). Je to jen včasné varování před možným konfliktem.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.