Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 960 |
![]() Zasláno: 11.čvc.2007 v 09:51 |
Pekný deň,
Mám taký tušák že tu máme ďaľšie "vylepšenie" AIS2008. (ale bol by som radšej keby som sa mýlil) Ak preruším pohľad (dlhá štíhla súčiastka) vo výkrese (AIS2008) a po nejakom čase chcem zmeniť najcharakteristickejší parameter tohto prerušenia, teda dĺžku skrytej časti, v tom zmysle že ju chcem skrátiť a teda predĺžiť viditeľnú časť, začínam mať problém. V AIS9 to bolo jednoduché, stačilo chytiť značku prerušenia a potiahnuť kam sa mi páčilo. Aj za susednú značku. AIS2008 to nedovoľuje. Dovoľuje takýmto spôsobom iba súčiastu skracovať ale ak ju chcem naopak predĺžiť, môžem sa pohybovať iba po krokoch v intervale definovanom pri vytváraní prerušenia - teda ten parameter GAP (medzera medzi prerušovacími čiarami). Ak chcem takto predĺžiť súčiastku, je to z časových dôvodov takmer nemožné. Ak nad tým nechcem stráviť "mladosť", musím prerušenie úplne zrušiť a potom ho nadefinovať nanovo... Alebo sa mýlim a ide to podobne ako v AIS9? Upravil Ľubomír Pápay - 11.čvc.2007 v 09:54 |
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
MILKA ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 418 |
![]() |
tak jsem to zkusil a máte bohužel pravdu.... tohle si mohli odpustit
|
|
Milan Schwarz
TMW, a.s. Dvůr Králové n/L |
|
![]() |
|
Charlee ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 11.dub.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor, Vault, Mechanical a další ver.2021 Stav: Offline Bodů: 279 |
![]() |
Už je Service Pack 1 pro AIS 2008 http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=9852114&linkID=9242019 Doufám že to tam zpravili, protože za měsíc budu přecházet z v11 na 2008.
Upravil Charlee - 11.čvc.2007 v 12:24 |
|
Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
|
|
![]() |
|
radimekk ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() XANADU a.s. Přihlášen: 16.kvě.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 77 |
![]() |
tak vás asi zklamu, ale nový Service Pack toto neopravuje, takže dělejte velký mezery nebo raději ten přerušenej pohled udělejte znovu!
![]() |
|
![]() |
|
flesar ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.lis.2005 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AIP 2009 Stav: Offline Bodů: 641 |
![]() |
Nyní jsem potřeboval upravit přerušení a po pár pokusech se mi to povedlo. Není to tak jednoduché jako u předcházejících verzí, ale jde to.
Inventor vám dovolí alespoň kousek táhnout jednou čárou přerušení směrem k druhé, tedy zvětšit viditelnou část. Je ovšem omezen vzdáleností mezi čárami. Tato vzdálenost se nechá nastavit jako Mezera v Upravit přerušení. |
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
To je fakt super!!! Vidím, že vývojáři přichází rok co rok s bezva vylepšeníma :(. Pomalu zjišťuju, že program subscription je k ničemu. Nové verze přinášejí sice vylepšení (nějaká), ale jiné, dobré věci se potlačují... Zřejmě si s námi uživateli vyvojáři hrají nějakou vypečenou gamesku :(...
|
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 960 |
![]() |
No veď to som písal v úvodnom príspevku... ![]() |
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
pcolka ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 30.lis.2007 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Toto bolo najdene prineskoro aby sa to dostalo do SP1. Je to upravene v SP2.
Upravil pcolka - 30.lis.2007 v 22:20 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,198 sekund.