ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřeno3dpolyline to 2dpolyline

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
stiko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.led.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2008, 3ds MAX
Stav: Offline
Bodů: 70
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: 3dpolyline to 2dpolyline
    Zasláno: 25.čvc.2007 v 15:36

chcem sa spytat vie mi niekto poradit ako zmenim resp. prekonvertujem 3d polyline na 2d polyline ??

dikes
Stiko
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21914
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čvc.2007 v 16:27
Bezztrátově to převést nelze - přijdete o Z-souřadnice (je to vlastně promítnutí).
Jde vám o odříznutí těch Z souřadnic nebo i o změnu typu entity? Z-souřadnice snadno zplacatíte pomocí FLATTEN. Změna typu objektu je složitější, ale máme na to LISP utilitu.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
stiko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.led.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2008, 3ds MAX
Bodů: 70
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čvc.2007 v 16:36
vobec mi nejde o z suradnicu doslo mi cosi co je ako 3d polyline a ja ho potrebujem premenit na 2d s tym ze potrebuejm vlastne len z hora  cize suradnice x a y

ten flatten je postacujuci  thanx a lot Clap

tak predsa nie je tu problemik taky ze ked pouzijem tu funkciu flatten tak potom sa ma spyta ze ci remove hidden lines  a ked dam yes tak mi zostane len jedna polyline ale len kusok z celej a ked dam no tak mi to nic nespravi a ta polyline ostane 3dpolyline

Upravil stiko - 25.čvc.2007 v 16:53
Stiko
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5672:Jak převést 3D křivku na 2D křivku?
Tip 1487:Jak snadno zjistit délku 3D křivky (3DPOLYLINE)?
Tip 14155:Jak zaoblit segmenty 3D křivky (3D polyline)?
Tip 6705:Jaký je maximální počet vrcholů křivky AutoCADu?
Tip 14153:Jak přidat směrové šipky k typu čáry 3D křivek a spline?
Tip 6691:Snadné nakreslení bodů nebo křivky ze souřadnic v Excelu.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.