Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Tomáš ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 12.říj.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AIS2008, AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 71 |
![]() Zasláno: 26.čvc.2007 v 09:21 |
Dobrý den, jeden z těch hnědých pruhů udávajících hodnotu oporu nejde přebarvit...pouze ta malá část rozdělené plochy co již je oranžová.
Součást je rotace s následným rozdělením plochy. U ostatních pruhů jdou vlastnosti měnit normálně. Neví někdo čím to je? Díky T |
|
Konstruktér, projektant
Inventor 2008 SP2, AutoCAD 2008 SP2, XP Prof. SP2 ZPA Industry a.s. |
|
![]() |
|
radimekk ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() XANADU a.s. Přihlášen: 16.kvě.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 77 |
![]() |
Dobrý den,
pokud chcete obarvit jen nějakou samostatnou plochu, tak se na ní klikne pravým tlačítkem, zvolí se vlastnosti a tam se vybere požadovaná barva. To ale nejspíš víte, když už máte jenden ten vnitřní pruh obarvený. kdyžtak mi to pošlete na mail a já na to kouknu.
radimekk@seznam.cz
|
|
![]() |
|
Tomáš ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 12.říj.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AIS2008, AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 71 |
![]() |
To samo vím
![]() Ale problém je v dělení té rotované geometrie (asi) a v Inventoru (taky asi)! Protože se rotuje křivka + úsečka + symetrická křivka. Pokud rozdělíte plochu na hranici ploch rotace křivky a úsečky dojde právě k tomu že jedna z obarvených ploch nejde přebarvit. Ale proč 100% po kontrole to je samostatná plocha (jde i označit)!!!! A proč to někdy jde a někdy ne???? Posunul jsem o kousek to dělení plochy a hned to jde. Posunu to kousek zpátky a už ne ![]() |
|
Konstruktér, projektant
Inventor 2008 SP2, AutoCAD 2008 SP2, XP Prof. SP2 ZPA Industry a.s. |
|
![]() |
|
radimekk ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() XANADU a.s. Přihlášen: 16.kvě.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 77 |
![]() |
Dobrý den,
já tedy nevím, zkoušel jsem si vymodelovat podobnou součást stejným způsobem jako vy, rozdělil jsem její celou plochu na několik menších a žádnej problém s jejich následným obarvením jsem neměl.
![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,391 sekund.