Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Dlouhy ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Autodesk Map 3D 2016 Stav: Offline Bodů: 31 |
![]() Zasláno: 25.úno.2005 v 14:50 |
Dobrý den, mám takový otravný problém s nekorektním ukončením AutoCADu (MAP 3D 2005 CZ) . Pokud třeba jen otevřu a zavřu Autocad, tak mi to hodí chybovou hlášku KRITICKÁ CHYBA: Unhandled Access Violation Reading 0x0004 Exception at 65257f61h tu odklepnu, ale pak se mi neúnavně otevírá OTRAVNÁ stránka AutoCAD - chybová zpráva. Když dám neodesílat, tak mě to dá informaci že jako neodesláno a tu musím zase potvrdit. Našel jsem kdy toto nastává - při použití načtení jiných aplikací (maker) při startu. Dělá to někomu také? Je to chyba AutoCadu, nebo těch maker? Nevíte jak tuto (jindy asi užitečnou) stránku potlačit? Děkuji Dlouhý |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21965 |
![]() |
příčina chyby je pravděpodobně v těch makrech odeslání chybového hlášení můžete potlačit pomocí proměnné REPORTERROR - viz http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=4218 |
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
ukonceni acadu s chybou (resp. dle nasi zkusenosti ADTcka) NIJAK nesouvisi s nainstalovanymi makry, ale s vecmi mezi nebem a zemi - umi to spadnout i hned po instalaci. V te souvislosti mne zajima: Kdyz nainstaluji na pocitac, kde uz je ACAD, program ACDSee a pak mu (ACDSee) chci pridat nejakou komponentu, tak na mne vyskoci okna: "Configuring AutoCAD"..."Gathering required information"...atd. Podobne se to chova pri doinstalaci treba komponent Outlooku 2002 - mam za to, ze toto chovani je dano tim, ze se AutoCAD nejak "propisuje" do Internet Exploreru. Existuje k tomu nejake vysvetleni? |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.