ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Registrujte se na konferenci CADfórum 2025 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoUkončení AutoCADu s chybou

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Dlouhy Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Autodesk Map 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 31
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Ukončení AutoCADu s chybou
    Zasláno: 25.úno.2005 v 14:50

Dobrý den,

mám takový otravný problém s nekorektním ukončením AutoCADu (MAP 3D 2005 CZ) . Pokud třeba jen otevřu a zavřu Autocad, tak mi to hodí chybovou hlášku KRITICKÁ CHYBA: Unhandled Access Violation Reading 0x0004 Exception at 65257f61h tu odklepnu, ale pak se mi neúnavně otevírá OTRAVNÁ stránka AutoCAD - chybová zpráva. Když dám neodesílat, tak mě to dá informaci že jako neodesláno a tu musím zase potvrdit.

Našel jsem kdy toto nastává - při použití načtení jiných aplikací (maker) při startu.

Dělá to někomu také?

Je to chyba AutoCadu, nebo těch maker?

Nevíte jak tuto (jindy asi užitečnou) stránku potlačit?

Děkuji Dlouhý

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21965
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2005 v 13:40

příčina chyby je pravděpodobně v těch makrech

odeslání chybového hlášení můžete potlačit pomocí proměnné REPORTERROR - viz http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=4218

Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Rostislav Říha Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACA 2010
Bodů: 1615
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2005 v 11:13

ukonceni acadu s chybou (resp. dle nasi zkusenosti ADTcka) NIJAK nesouvisi s nainstalovanymi makry, ale s vecmi mezi nebem a zemi - umi to spadnout i hned po instalaci. V te souvislosti mne zajima:

Kdyz nainstaluji na pocitac, kde uz je ACAD, program ACDSee a pak mu (ACDSee) chci pridat nejakou komponentu, tak na mne vyskoci okna: "Configuring AutoCAD"..."Gathering required information"...atd. Podobne se to chova pri doinstalaci treba komponent Outlooku 2002 - mam za to, ze toto chovani je dano tim, ze se AutoCAD nejak "propisuje" do Internet Exploreru. Existuje k tomu nejake vysvetleni?

Rostislav Říha
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9922:Project Browser v AutoCADu Architecture či MEP začal zamrzat.
Tip 6240:Nefunguje ukončení AutoCADu "X"-tlačítkem okna.
Tip 5952:VIPZachování AutoSave (.sv$) souborů AutoCADu i po uložení/ukončení.
Tip 680:Chyba Unhandled Access Violation při ukončení Mechanical Desktopu R4.
Tip 11361:Proč mi zmizel přístup k licenci aplikace Fusion 360?
Tip 9982:AutoCAD - Ukončení s chybou (2015)

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.