ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoTypy čar, prosím pomóóóc

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Faja Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.lis.2004
Lokalita: Czech Republic
Stav: Offline
Bodů: 2
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Typy čar, prosím pomóóóc
    Zasláno: 27.úno.2005 v 18:35
Moc Zdravím všechny kamárády a přátele CADu!
Prosím prosím našli by se zde dobré duše, které by mi pomohly při řešení diplomky a poslali mi typy čar (kanalizace, voda, plyn, elektro, telefon a prostě vše co najsou) na faja1@seznam.cz? Doposavad jsem dělal male projektiky a kreslil jsemto ručně, ale na diplomce me to zdržuje protože těch sítí je milióóóóóóny :o))! Nějaké čáry mi poslal kamarád, ale jelikož používám AutoCAD 2005 tak tam nešly, bohužel nevím proč.
Ještě jednou díky Všem hodným lidem a vím že tu hodní jsou už mi pár krát MOC pomohli :o))!
Ahoj diplomanti na VŠB TU Ostrava - FAST
Martin a Jarka
Zpět nahoru
SStano Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.led.2005
Lokalita: Slovensko
Stav: Offline
Bodů: 7
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.bře.2005 v 16:09

No jasne ze vam to nefunguje. V suboru acad.lin su ulozene vsetky typy ciar, ale ACAD2005 nacita bez problemov aj nejaky iny subor s koncovkou *.lin.

Mozete si vytvorit aj vlastne typy ciar...nie je to narocne.

Ak otvorite subor acad.lin cez notpad mozete si doeditovat ciary ake potrebujete.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5329:VIPJak rozložit přerušované a komplexní typy čar na segmenty?
Tip 4536:VIPNedokumentovaný kód zarovnání typu přerušované čáry.
Tip 2277:VIPJak nastavit automaticky přerušovanou čáru pro skryté hrany z příkazu SOLPROF?
Tip 6810:VIPExport z Inventoru do DWG pro AutoCAD - hladiny, kóty, texty, typy čar (modelspace).
Tip 6768:VIPExport z Topobase do DWG včetně typů čar a šraf.
Tip 8360:Jak změnit typ čáry v AutoCADu 360 (WS)?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,119 sekund.