Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
mirozav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.lis.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008 English Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() Zasláno: 30.srp.2007 v 11:43 |
Pri zadani prikazu battman mi autocad (plny 2008 ENG) vyhodi editacnu tabulku, ak vsak vyberiem polozku a zadam edit, tak mi padne cely autocad.
Stretol sa s tym prosim vas uz niekto? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Zkuste SP1 pro AutoCAD 2008, Battman tam byl opravován.
|
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
nic mi po tom není, ale proč nepoužíváte skrývání spodní lišty windows? Vždyť tam máte dokonce dva řádky!!! Každý kousek plochy pro kreslení je dobrý!!!
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Kosík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: ACA 2017 + DT+, Revit 2017 Stav: Offline Bodů: 538 |
![]() |
pro zajímavost Já používám takovéto standardní nastavení pracovní plochy Jan Kosík ACA 2008 DT+ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirozav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.lis.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008 English Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
Mam 20palec LCD s rozlisenim 1600x1200 momentalne ocenujem prehlad na liste. Pri praci mi niekedy bezi aj zo 10-15 okien..... btw. doma mam 19palec a tam to skryvam... Inak dik za postreh. |
|
![]() |
|
![]() |
Diki moc, to bol ten problem..... ![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,449 sekund.