Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - podívejte se na reportáž
Přes 119.900 registrovaných u nás, celkem 1.104.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a 
proměnné prostředí AutoCADu.
 Diskuzní fórum, poradna
 Diskuzní fórum, poradna
 ?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností
 Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
 Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
 Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
 Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
 Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
 | 
 | 
| Odpovědět   | archiv | 
| Autor | |
| PepaR   Profil člena Odeslat soukromou zprávu Najít příspěvky člena Navštívit stránky člena Přidat do seznamu známých CAD/BIM manager     Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6218 |  Téma: Znalostní test AutoCADu 2007 na autodeskclubu Zasláno: 12.zář.2007 v 14:53 | 
| Tak jsem se konečně dostal k tomu vyplnit ten test, výsledky ovšem nevalné a přílišná sebedůvěra se musela ohnout před tím, kdo otázky vymýšlel. Počet správně zodpovězených otázek: 28 Jak jste dopadli Vy? | |
|  | |
| Petr Bláha   TOP uživatel   Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |  Zasláno: 12.zář.2007 v 15:24 | 
| 
   Vystihl jste to naprosto přesně a velmi kulantně ... já bych napsal, že otázky vymýšlel asi nějaký   . Některá slova jsem si musel i najít, neb jsem ani nepochopil, co to vlastně znamená. Dost otázek je kategorie: museli byste si pamatovat naprosto nepodstatnou a zbytečnou věc, abyste odpověděli správně. A počet bodů? ... zklamu Vás ... u desáté otázky jsem to vzdal, dnes na to nemám náladu. Hodnotu a účelnost otázek typu "10. Jaké je výchozí zorné pole kamery?" nebo "14. Která volba není dostupná v dialogu Upravit nastavení přenosu při vytváření balíčku ze sady listů?" posuďte sami. Každopádně jste opravdu dobrý, 28 z 30 správně bych asi nezvládl, ani pokud bych si to všechno postupně vyhledal a vyzkoušel v CADu. | |
|  | |
| zisoun   Zasloužilý člen   Přihlášen: 25.pro.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD LT 2007 Stav: Offline Bodů: 232 |  Zasláno: 12.zář.2007 v 15:48 | 
| 
   Já jsem vydržel až do konce a dostal jsem se na 23 správných odpovědí. Ale jak už jsem podotknul v jiném příspěvku, mám k dispozici pouze verzi LT, a proto jsem otázky týkajících se 3D operací a funkcí pouze tipoval. Hledat se mi to někde taky nechtělo.
    | |
| 
     Zisounek
     | |
|  | |
| liborhabrnal   Diskutér   Přihlášen: 02.lis.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: Civil 3d 2008 Stav: Offline Bodů: 37 |  Zasláno: 12.zář.2007 v 16:09 | 
| 
   Přesně tak   po 10 otázce jsem zvolil system RANDOM a vyšlo mi taky kolem 20 otázek. To byl spíše test pro vývojáře Acadu než pro uživatele Acadu ale dobrý  určitě to vyhraje někdo kdo ma velmi blizko k náhledu k odpovědím nebo ...   | |
|  | |
| Petr Bláha   TOP uživatel   Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |  Zasláno: 12.zář.2007 v 16:23 | 
| 
   No ale myslím, že pointa byla právě v tom, odpovědět na "nekreslící" otázky právě bez hledání v ACADu!
    | |
|  | |
| doping   Diskutér   Přihlášen: 16.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2009 Stav: Offline Bodů: 24 |  Zasláno: 13.zář.2007 v 07:34 | 
| 
   Myslím že výsledek testu nevypovídá nic o úrovni uživatele.
 Při plném využití softu většinu příkazů přeci zadáváme podvědomě a již nepřemýšlíme jak to udělat, ale co udělat a včas odevzdat.   | |
| 
     Standa Kadlčík
     | |
|  | |
| Ferdinand   TOP uživatel   Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |  Zasláno: 13.zář.2007 v 09:09 | 
| 
   Mně ten test vcelku nic neříkal, poněvadž a. užívám AutoCAD2004 b. pracuji pouze ve 2D. Otázky byly fakt nesrozumitelné (patrně to překládala nějaká sekretářka z angličtiny...) a u některých (u kterých se jednalo o kreslení) se mi nepodařilo docílit ani jedné z uvedených odpovědí.
    | |
| 
     -FerTh-
     | |
|  | |
| PepaR   Profil člena Odeslat soukromou zprávu Najít příspěvky člena Navštívit stránky člena Přidat do seznamu známých CAD/BIM manager     Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6218 |  Zasláno: 13.zář.2007 v 15:07 | 
| 
   No já dělám taky jen ve 2D, spíš mě zajímalo co vymysleli a jak je to obtížné. Ono co si budem namlouvat, z hlavy jsme to nemohl zodovědět a kdo tak učinil, tak před ním smekám. Já seděl v knihovně školy, kde mají plnohodnotný CAD a zkoušel jsem. Nicméně některé kreslící otázky, byt byly pouze pro 2D, nešly sestrojit a to jsem vyzkoušel všecky možné cestičky a prostudoval celou nápovědu i fóra.
 Samozřejmě takový test nemůže být objektivní, ale myslím si, že tento test byl některými otázkami: 1) špatně formulován a někdy šlo o slovíčkaření. 2) u některých tázek, především konstrukčních nešlo dosáhnout ani jedné z uvedených možností. | |
|  | |
| Petr Bláha   TOP uživatel   Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |  Zasláno: 13.zář.2007 v 16:44 | 
| 
   Které ty kreslící byly neřešitelné? ... to by mě zajímalo, záhady mám rád    | |
|  | |
| PepaR   Profil člena Odeslat soukromou zprávu Najít příspěvky člena Navštívit stránky člena Přidat do seznamu známých CAD/BIM manager     Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6218 |  Zasláno: 13.zář.2007 v 18:11 | 
| 
   No neřešitelné byly pro mě, je možné, že zdatnější 3D modelář by si s němi poradil šmahem. To zadání těch 2 úloh, jsem si opsal a jednu z nich mi modeloval kolega ve Rhinu pro zajímavost a taky mu nevyšla. Posílám PM.  Upravil PepaR - 19.zář.2007 v 09:40 | |
|  | |
| pfohl   Nováček   Přihlášen: 19.čer.2006 Lokalita: Denmark Stav: Offline Bodů: 5 |  Zasláno: 04.říj.2007 v 18:27 | 
| 
   rozhodně si myslím, že tento test by byl vhodnější pro lektory, kteří mají někoho naučit, co všechno Acad dokáže. Mám praxi v Autocadu 6 let, pracuji s R2007 a rozhodně si myslím, že člověk by se neměl jako vopice učit všechno, ale pouze věci, které sám využije. RP
    | |
|  | |
| PepaR   Profil člena Odeslat soukromou zprávu Najít příspěvky člena Navštívit stránky člena Přidat do seznamu známých CAD/BIM manager     Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6218 |  Zasláno: 04.říj.2007 v 21:38 | 
| 
   No jsem toho názoru, že test byl buď překládán z anglického originálu a byl pak často špatně formulován neboť jsme si jist, že by si s některými úlohami nevěděli rady ani lektoři.
    | |
|  | |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
| Odpovědět   | |
| Přejít na fórum | Oprávnění fóra   Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru | 
Stránka byla vygenerována za 0,221 sekund.

AUTOCAD
 AUTOCAD INVENTOR
 INVENTOR REVIT
 REVIT CIVIL 3D
 CIVIL 3D FUSION
 FUSION 

Znalostní test AutoCADu 2007 na autodeskclubu
Znalostní test AutoCADu 2007 na autodeskclubu Možnosti tématu
 Možnosti tématu