Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||
yadamp00 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.zář.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2005 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 18.zář.2007 v 17:43 |
|
Nevíte prosím někdo, jak převést obrázku z AutoCadu2005 do Wordu. Zkoušel jsem v AutoCadu čarám přiřadit různé tloušťky a potom jednoduše přes schránku. Ve Wordu se mi však zobrazí čáry tence.
Řešil jsem to přes Alt+PrintScreen. Neznáte někdo lepší způsob? Děkuji. Pavel A. |
||
![]() |
||
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() |
|
Mám takový pocit, že už se to tu několikrát řešilo (možná i v tipech)
zkuste pohledat - např. "obrázek word"
|
||
J. Mantlík
|
||
![]() |
||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
|
Převod obrázků do wordu je řešen v článku "Obrázek z AutoCADu snadno a rychle" na jednom nejmenovaném serveru. Odkaz posílam jako PM. Upravil PepaR - 18.zář.2007 v 18:45 |
||
![]() |
||
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
|
Chcete-li mít v obrázku tloušťky čar, musíte kreslit křivky s příslušnými tloušťkami a zapnout zobrazení tlouštěk čar.
|
||
Radim Koutňák
|
||
![]() |
||
jirka h ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 31.led.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Allplan, AutoCAD, Revit Stav: Offline Bodů: 83 |
![]() |
|
Nejjednodušší a nejelegantnější řešení - aplikace BetterWMF
![]() |
||
![]() |
||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
|
BetterWMF tohle vše vyřeší, ale toto řešení je placeným produktem za docela nemalý peníz (cca 4 000 Kč). Upravil PepaR - 19.zář.2007 v 09:02 |
||
![]() |
||
yadamp00 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.zář.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2005 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
|
Tloušťku čar mám nastavenou v hladinách i pomocí příkazu tlčáry. V AutoCadu to vypadá v pohodě, ale při přenosu do Wordu je to vše tence.
|
||
![]() |
||
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
|
Do Wordu je třeba vkládat ne přes CTRL+V, ale přes Úpravy/Vložit jinak/Rastrový obrázek
Upravil koutnak - 19.zář.2007 v 11:41 |
||
Radim Koutňák
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Export do bitmapy mi funguje, ale obrázky nejsou moc pěkné. To už je lepší pomocí Alt+PrintScreen.
Do metasouboru mi to nejde převést. Když to dám exportovat, tak mi v adresáři nepřibude žádný soubor. |
||
![]() |
||
![]() |
|
To je ono . Už mi to funguje. Díky moc.
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.