Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() Zasláno: 24.zář.2007 v 12:36 |
DD,
omlouvam se za lehky offtopic, ale na mem nb, na kterem jsou WinXP Pro SP2 Tablet Edition se mi nevimproc zacalo po rightclicku na liste objevovat
...no, presne, jak pisou, tak jsem se sam sebe zeptal, ale přišel jsem leda na to, že se možná instaloval nějaký security update...jako uzivatel jsem administrator, task nevím...dalším sideefectem je, že nejde donahrát nic do registrů...co mám dělat? Děkuji
rr
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Může to být nějakou kolizí s nově instalovaným driverem, důsledkem "šťourání se" v Registry, ale i projev nějakého viru. Security update by to sice teoreticky také mohl být, ale v poslední době se nic takto neprojevovalo.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
v registry jsem se nestoural, ale instaloval jsem z webu vyrobce novy bios, driver na grafiku a na bluetooth....to ale neodpovida na otazku, co mam delat:(
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Žádná jednoduchá zázračná rada asi nebude - leda vrátit se k předchozím verzím (jestli to jde), popř. zkusit Repair oper. systému, ale to už je skoro jako reinstalace...
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
jak to? CO se to vlastně stalo? ... vždyť to někde musí jít nastavit, když se to udělalo, ne? Pomůže odinstalace těch posledních driverů?
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Ale to už nebude jednoduchá odpověď :-)
Hledal bych asi v Group Policy.
Jinak kolegovi Říhovi závitím ten optimisnus, že ve windows se dá všecko vždycky vrátit zpátky. Moje zkušenost je, že je to občas jako snažit se udělat z rybí polévky akvárium :-) Upravil Seiner - 24.zář.2007 v 18:23 |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Defter ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.led.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit Stav: Offline Bodů: 276 |
![]() |
start - spustit - gpedit.msc
Ale vzhledem k tomu, že nemáte tušení co to je GPO, tak bejt Váma do toho nelezu :). Jinak, zkoušel jste nějaký z předešlých bodů obnovení? Občas to pomůže a pakliže tuto systémovou featuru nemáte vypnutou, tak by to mohlo pomoci. A nebo jen rollback driverů?
MF
|
|
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010 MCSA2003:Messaging MCITP:Server Administrator MCSA:Windows Server 2012 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
vlezl, prohledl, videl ze je bud prazdne, nebo "not configured" - z toho vytusil, ze tam asi psenka nepokvete - co mam delat dal? to s body obnoveni nepujde, mam vypnute - muzu odinstalovavat drivery, ale moc tomu neverim - ty by na to prece nemely mit vliv...
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Defter ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.led.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit Stav: Offline Bodů: 276 |
![]() |
PC máte v doméně, nebo pracovní skupině? Jestli v doméně, ještě by to mohly dělat politiky z domény (GPO na org složce / doméně), zkuste třebas příkaz gpresult /V. Ale jinak asi holt zkusit odebrat drivery :( Ale reinstall systému obvykle řeší vše a zapnutá obnova systému se občas hodí...
|
|
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010 MCSA2003:Messaging MCITP:Server Administrator MCSA:Windows Server 2012 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,008 sekund.