Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
pawlina ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 25.čer.2007 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD LT 2006 Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() Zasláno: 29.říj.2007 v 08:47 |
Dobrý den,
![]() potřebovala bych poradit, jestli neznáte někdo nějakej prográmek"free", kterej umí převést oscenovaný výkres.pdf do formátu Cad.dwg, děkuji.
|
|
Hezký den ,Pawlina
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Porgramů podobného ražení je spousta, ale ač jsem hledal jakkoliv, tak zdarma jsem žádný nenašel. Ale kdyby někdo o něčem věděl, byl bych taky rád.
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Již probráno - hledejte "pdf".
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
pawlina ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 25.čer.2007 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD LT 2006 Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
A ty prográmky co se platí se pohybujou cenově kolik, nebo stačí pár názvu a zbytek dohledám.
|
|
Hezký den ,Pawlina
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Sú tam aj programy v demo verzii na obmedzený počet prevodov. (myslím minimálne 30). Ak to potrebujete nárazovo, tak to stačí. Ak natrvalo, tak si to kúpte.
|
|
![]() |
|
dagon ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 03.úno.2007 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 49 |
![]() |
...ja som nasiel "pdf2dwg". problem je ale v tom, ze sa neda pouzit save as...cize mozete pracovat, ale zmeny neulozite...
|
|
dagon
|
|
![]() |
|
be_em ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.úno.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT Stav: Offline Bodů: 865 |
![]() |
... a nie je dôležité aj to, či bolo podkladom pre vytvorenie PDF dokumentu CAD výkres (dwg) alebo nejaký scan výkresu? ... to sa dá z PDF zistiť
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
![]() ![]() Upravil Ferdinand - 30.říj.2007 v 11:06 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
Zdravím Ferdinanda,
Najít...jsem použila ještě než jsem vložila dotaz. A na Googlu jsem taky hledala přednostně. Ale nejspíš jste špatně pochopil můj dotaz, nebo jsem se špatně vyjadřila...nevím. Myslela jsem že CAD Fórum, je proto, aby ostatní někomu poradili, ale vaše odpověď mě opravdu dostala.
![]() Přeji hezký den a mnoho úspěchů
P.S. Ostatním děkuji za rady
|
|
![]() |
|
![]() |
Aha, tak konvertor...pardón, hlava moje... Tak to už zde - jak jinak - bylo probráno:
![]() Upravil Ferdinand - 31.říj.2007 v 17:11 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Zkoušel jsem program Wintopo - stáhnul jsem jej někde na internetu. Free verze umí konvertovat jen ze souborů BMP a asi jen omezený počet vektorů.
Když potřebuji vložit kus starého naskenovaného dokumentu do svého výkresu tak to tam vložím jako obrázek - ale mám velký AutoCAD, zkoušel jsem to v nějakém LT a tam to bylo dost omezené.
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Hezký den ,Pawlina
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
WinTopo je dobrá věc, ale funguje jen na obrázky nikoliv na PDF. Výborný program pro převod naskenovaných obrázkových katastrálních map.
Upravil PepaR - 01.lis.2007 v 14:12 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,191 sekund.