Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - archiv s prezentacemi byl rozeslán účatníkům
Přes 119.500 registrovaných u nás, celkem 1.103.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
comte ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.lis.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD 2017 Stav: Offline Bodů: 55 |
![]() Zasláno: 01.lis.2007 v 09:48 |
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou. Ve výkresu mám čísla místností ve formě ATRIBUTU, nikoliv bloku, ale prostého atributu. V jednotné hladině. Pakliže však tento výkres vložím jako xref, tato čísla místností se mi nezobrazí. Můžete mi někdo prosím poradit. Převzal jsem tento systém číslování z podkladů. Vzhledem k tomu, že objekt má cca 4.500 místností, byl bych vděčný za jakoukoliv pomoc, abychto nemusel ručně přepisovat.
Děkuji.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22004 |
![]() |
Na BBS (VIP server) na to máme postarší LISP utilitku ATT2TEXT - ta definice převede automaticky.
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
V Express Tools je na to příkaz burst. |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22004 |
![]() |
Ne, v tomto případě BURST nepomůže.
|
|
![]() |
|
comte ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.lis.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD 2017 Stav: Offline Bodů: 55 |
![]() |
Děkuji moc, att2text jsem si sehnal, funguje to, jen mám problém, že potřebuji, aby vygeneroval jméno štítkua ne jméno výchozí, které je u všech atributů očíslování místností stejné.
Příkaz burst nefunguje.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Vždyť to přeci generuje jméno štítku. Používáte skutečně náš ATT2TEXT?
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak to asi ne, nemám přístup k Vám do VIP, tento mi poslal kamarád.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak je to tragické, sehnal jsem jen jiné varianty, mohu se zeptat, kolik stojí tento příkaz od Xanadu? jde mi jen o tento příkaz, nikoliv o vstup VIP serveru. Děkuji.
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Ten dotaz se mi líbí
![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Jestli jen nemáte přístup na VIP - stačí se zaregistrovat na vip.xanadu.cz.
Pokud ale nemáte CAD zakoupený u XANADU, je to složitější - jednotlivé soubory a informace z VIP webu obecně neprodáváme, ale zkuste se dohodnout s našimi obchodníky (kontakt např. přes info@xanadu.cz nebo www.xanadu.cz/contact)
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,180 sekund.