Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() Zasláno: 07.lis.2007 v 13:17 |
Keď spustím editovanie textu, ktorý je v zamknutej hladine, cez MtmdEdit (or), tak mi otvorí editovacie okno a po začatí písania mi spadne celý AutoCAD. Je na to nejaký service pack, alebo sa s tým už niekto stretol?
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
MtmdEdit je externí aplikace, tzn. Autodesk nepřebírá odpovědnost za aplikace třetích stran, tudíž nemůže být vyžadována oprava v rámci service packu.
Jakou verzi MtmdEdit používáte?
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Aha. V tom prípade to asi nie je ošetrené v GGmenu-pri volaní z funkcie TE. MtmdEdit v2.2.1 for AutoCad 2004. P.S.: Máte funkčnú klávesu Delete pri písaní zprávy v tomto fóre? Teraz mi funguje len BackSpace. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Je možné, že chyba je ve volání z GGmenu, ale nenapadá mě, kde by mohla být chyba. Mrknu na to až bude chvilka času. Zkusil jste MtmdEdit vyvolat příkazem TE (nikoliv přes ikonku GGmenu) v totožné situaci?
Klávesa Delete mě taky občas na fóru zlobí, ale přikladal jsem to chybě prohlížeče..
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Je to jedno odkiaľ si príkaz spúšťam. Skúste si napísať text, zamknúť hladinu a spustiť TE, označiť text na editovanie. Otvorí sa editačné okno. Skúste text prepísať. Podľa mňa tam treba doplniť podmienku pre výber needitovateľného textu (ak je v zamknutej hladine), tak zobraz okno objekt je v zamknutej hladine a buď ukončenie príkazu, alebu nový výber entity.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Aha, takže z toho usuzuji na chybu v MtmdEdit, aletu bohužel neovlivním neboť nejsem jejím autorem. Nicméně vyšla nová verze, která podporuje i AutoCAD 2008.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,461 sekund.