Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
mark ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 18.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Mechanical AutoCAD 2021, Inventor 2021 Stav: Offline Bodů: 161 |
![]() Zasláno: 16.lis.2007 v 13:40 |
Dobrý den.
Mám problém jak získat průnik kolejnic, důležitá je pro mě plocha průniku, kterou chci ořezat kolejnice aby pak plochy na sebe přesně seděly. Kolejnice mohou být ohnuté i přímé jejich poloha je řízena úhlem. Jedná se o průnik kolejnic, které jsou navázány na jeden náčrt. Mám vytvořený ipt kde mám pouze náčrt osové schéma kolejnic řízené přes excel, který pak s sebou beru do dalších kolejnic přes odvozenou součást v tomto ipt vytvořím jednotlivé kolejnice jako objemové těleso. Pak bych je potřeboval mezi sebou podle průniku ořezat. Myslel jsem, že to půjde přes odvozenou sestavu, ale tam se mi daří pouze odečíst vnikající část jedné kolejnice od druhé, ale ne průnik.
Děkuji.
Upravil mark - 16.lis.2007 v 13:41 |
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
A co Framegenerator ve verzi 2008? Ten by nepomohl?
|
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
mark ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 18.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Mechanical AutoCAD 2021, Inventor 2021 Stav: Offline Bodů: 161 |
![]() |
Díky za reakci, ale nemůžu to vyzkoušet, protože nevím jak dostat do generátoru tvar mojí kolejnice. Jsou to tramvajové profily tedy speciální kolejnice. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21914 |
![]() |
Zkuste třeba tip:
|
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
![]() |
Kdo platí pivo? :)
|
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
![]() |
Dík, za rady ale nemám přístup do VIP sekce. Pak jsem něco hledal na servru Xanady a našel jsem tam ke stažení podle Xnews. Co je k tomu vše potřeba já si nemůžu do počítače nic instalovat takže než budu otravovat správce je užívání toho prográmku (rozšíření) zdarma?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21914 |
![]() |
Jestli máte na mysli onu utilitu "Frame Generator Customization Tool", tak ta zdarma je (je ale potřeba ji instalovat). Pokud jde o přístup na VIP sekci, tak ten je zdarma také pokud máte Inventor zakoupen u XANADU.
|
|
![]() |
|
![]() |
Ano našel jsem popsanou utilitu. Pokud vím tak od Vaší firmy máme koupený nějaký software na obráběcí centrum, ale na Inventor ne. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.