Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Honza.Lind ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Nováček ![]() Přihlášen: 15.zář.2007 Lokalita: ČR (MS) Používám: Inventor11,AutoCad Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() Zasláno: 08.pro.2007 v 12:51 |
Zdravím, já sem asi slpý,ale nemohu v prostředí sestavy v knihodvnách součástí najít hřídele, to nechápu.. mám tam nějaké nenačtené příkazy,místo nějakých věcí, vůbec nevím co stím, Ložiska,Ozubená kola v pohodě,ale kde je hřídel?
![]() Mám, ale výukovou verzi, nevím jestli to je vtom a nebo v něčem jiném.Má někdo skušenost s tímto problémem? Dík za odpověd. |
|
![]() |
|
bigbag ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 16.bře.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 08, ACad07 Stav: Offline Bodů: 41 |
![]() |
Pouzivam Inventor 08, ale myslim si, ze v 11ce to je stejne...v sestave u panelu sestavy tuknes na to rozviraci menu a vyberes design accelerator. Tam jsou generatory sroubovy spojeni atd., vcetne generatoru hrideli. V knihovne je nenajdes.. |
|
![]() |
|
dagon ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 03.úno.2007 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 49 |
![]() |
...mam mozno podobny problem, ak nie ten isty. v menu design acceleratoru mam z nicoho nic nenacitane niektore prikazy. ikona je seda, je tam otaznik a info je: command not loaded. doteraz bolo vsetko v poriadku..... |
|
dagon
|
|
![]() |
|
Jan Liska ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor,Producstream Stav: Offline Bodů: 65 |
![]() |
Podle vseho nemate nacteny doplnek Content Center. Zkontrolovat muzete ve spravci doplnku (add-in manager). Je dostupny jako smostatna aplikace (Programy - Autodesk - Autodesk Inventor - Nastroje - Spravce doplnku).
Zkountrolujte nastaveni volby Nacist pri startu (Load On Startup).
|
|
Jan Liška
Autodesk Consulting |
|
![]() |
|
dagon ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 03.úno.2007 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 49 |
![]() |
|
|
dagon
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 15.zář.2007 Lokalita: ČR (MS) Používám: Inventor11,AutoCad Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
No já některé ty věci z knihovny mám, ale některé ne, nevím asi došlo k nějaké chybě vté knihovně či obsahovémcentru. Přikládám link na printsreen z mého Inventoru www.zamyslise.ic.cz/inv.JPG
Autodesk nějaká tech podpora mi zatím neodpověděli co stím mám dělat,napadlo mne to přeinstalovat, ale s mím harware to je seberažda pomalu. Ale děkuji za radu :) |
|
![]() |
|
![]() |
...presne to iste mam, resp. nema aj ja...
|
|
dagon
|
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
Asi bych ve správci doplňků vypnul Design Accelerator a ukončil Inventor. Potom spustil Inventor, zapnul Design Accelerator, ukončil Inventor a potom ho znovu spustil. Jinak nevím, pokud to nenaběhne, tak bych volil reinstal... Důvod nekorektní instalace bych hledal na PC. Možná bude nutné přenstalovat OS, ale to je poslední možnost.
|
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
honsa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 30.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor Profesional 2013 Stav: Offline Bodů: 103 |
![]() |
Dobrý den!
Nějak nemohu nalézt zmiňovaný soubor. Poprosil bych o upřesnění (odkaz). Děkuje Josef |
|
Josef
|
|
![]() |
|
flesar ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.lis.2005 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AIP 2009 Stav: Offline Bodů: 641 |
![]() |
Zkusil bych obnovení panelu nástrojů. Přes menu Nástroje > Vlastní nastavení v okně zvolit možnost Obnovit vše. Restartovat aplikaci.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Mi ten odkaz jede jak v expoleru tak firefoxu, ale jinak je : http://www.zamyslise.ic.cz/inv.JPG
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.