Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() Zasláno: 15.bře.2005 v 03:37 |
DD, prosím Vás, existuje nějaký inteligentní nástroj na práci s toolpalettes? 1. Nedaří se mi myší přetáhnout zeď nebo pod. na aktivní toolpaletu - proč? 2.Dá se někde nastavit způsob, jak bude pracovat "Set Image from selection"? 3. Aby šla nová položka udělat méně zdlouhavou cestou, než přes copy? ...je to pěkný nástroj, ale je s ním pěkného ...s... ...a v tomto směru se mi zdá nové logo cadstudia, připomínající muchomůrku, více než symptomatické:) |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
A jeste je totalne k ..... ze kdyz vam pri praci spadne adtcko, tak Vam vse, co jste udelali v toolpaletach, zmizi - nenasel jsem, ze by se to kamkoli ukladalo...
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
Pro přesnější ovlivnění grafiky (PNG soubory) a chování palety (stejně tak jako pro její přesun na jiný počítač) možná budete muset sáhnout přímo do definičního XML souboru palety - .ATC no nevím, jestli mochomůrka, tak leda nějaká připosražená - ale i kdyby to byla lysohlávka, na způsob práce programátorů v Autodesku by to asi stejně mělo pramalý vliv... |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
Jak je po noční? (nebo mám špatně nastaven čas?) |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Děkujeme za zprávy:) ad 1 - obrnil jsem se trpělivostí, ale na PC s P4, 1GB RAM, grafika Quadra 64 MB se mi na toolpalette dari pretahnout pouze line....nic vic. U komplexnejsich entit mi jednou na pulvterinu problikne kurzor se sipkou namisto presypacich hodin...a to je tak vsechno...takze - to prece neni uplne blba konfigurace - proc mi to nejde? ad 2 - ani v paperspace se mi cary nezobrazuji rovnobezne s obrysem ikony - jak to delate? ...ta zvlastnost mi prijde ok - aspon vim, odkud to pochazi a mam jedno misto, kde mohu editovat.... ad 3 - neverim, ze i americani mohou byt tak ....tak... no - ze je jim jedno, ze se s necim patlaj - kazdy rozumny software ma prece nastroj an editovani ikon a menu... ad 4 - lysohlavky - ano, mame radi kultivovane programatory, co pozivaji kulturni kokain, aby pak mohli elegantne zertovat o lysohlavkach....priposrazena? spis natazena - bezte se mrknout do lesa:) |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
nemáte náhodou nainstalovaný Quicktime? někde jsem myslím zaslechl cosi o kolizi drag-n-drop práce s paletami a asociací přípon souborů do QT
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
muchomurky bile...budu sbirat v lese - zpiva jedna skupina....a ja se tak citim - zertujete, ano, quicktime mam - jinak bych si prece na svem PC (OS od Microsoftu) nemohl prehravat video, ktere si natocim na svem MDA (take s OS od Microsoftu)....tvrdite, ze az ho odinstaluju, bude vse OK?....jo, radej zakousnu dospely susenky:) |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
....a prijemnym rozhovorem o dospelych susenkach jsme se neposunuli ani o krok blize k tomu, se zda se neexistuje rozumny nastroj na spravu toolpalettes - nemluvilo se tu kdysi o necem, co je dostupne na bazi subscription? Je nejaky nastroj? musim umet xml? nechci umet xml!...co je to xml?
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
verze 2006 umožňuje správu skupin palet a jejich export/import přes XPG soubory - viz obrázek |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,414 sekund.