Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||
Jitka ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 16.bře.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 16.bře.2005 v 13:51 |
|
|
||
![]() |
||
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
|
Microstationem :-(
|
||
![]() |
||
Dlouhy ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Autodesk Map 3D 2016 Stav: Offline Bodů: 31 |
![]() |
|
V AutoCADu LT asi těžko. Pro převod je možné použít Microstation (uložení jako DWG) nebo AutoCAD MAP. Pokud chcete tak mi výkres pošlete a já Vám ho převedu.
|
||
![]() |
||
Jitka ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 16.bře.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
|
|
||
![]() |
||
IvanaV ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.lis.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Revit 6-2016, AutoCAD občas Stav: Offline Bodů: 296 |
![]() |
|
Nebo taky Autodesk Revit - pokud jsou DGN čáry, není problém mít korektní DWG. Když se mi dostal do ruky export do DWG z Microstation, bylo s ním v AutoCADu velmi mnoho práce, než byl k použití. Nebo to jenom neuměli exportovat... |
||
![]() |
||
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
|
Takže máte 2-3 týdny, abyste přemluvila toho, kdo Vám to pošle, ať to převede do DWG. Ale stejně počítejte, že budete mít práci s tím, aby se to chovalo, jak chcete. JInak MAP je ještě dražší, než "plný" Autocad, takže tahle cesta k cíli nepovede... (microstation nebude o mnoho levnější) |
||
J. Mantlík
|
||
![]() |
||
Subrt ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() |
|
Dobrý den
Tenhle problém jsem vyřešil programem DGNlink7 pro převod z dgn do dxf. Mám za to že je volně ke stažení. Zkuste. Vašek Šubrt |
||
![]() |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,629 sekund.