Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
jirka64 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 24.led.2008 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCad 2000 LT Stav: Offline Bodů: 40 |
![]() Zasláno: 24.led.2008 v 03:04 |
Dobrý den
potřeboval bych použít v Autocadu LT 2000 čtvrté tlačítko myši na příkaz "rychlý Pp". Tento příkaz je standartně definován na třetí tlačítko myši(zmačknout kolečko). já používám aplikaci strokeIt a to mám právě na tom 3 tlačítku myši. Když vypnu stokeit tak mám zase na 3 tlačítku "rychlý Pp"(jenže já strokeit vypínat nemůžu). Neví někdo jak tento příkaz předefinovat na 4 tlačítko? Děkuji Jirka |
|
![]() |
|
mnementh ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 25.led.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autodesk AEC 2020 Stav: Offline Bodů: 360 |
![]() |
Tak tohle je duvod, proc jsem strokeit na svem pc zrusil. Nedal se mi s cad aplikacemi vysynchronizovat. Pokud me pamet neklame, autocad podporuje jen tri tlacitka mysi...
|
|
![]() |
|
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() |
a neslo by to definovat v ovladacich pro mys?
zalezi jakou mate a jaky je k ni software :-) obecne by nemel cinit problem definovat tlacitku jakoukoliv funkci |
|
![]() |
|
jirka64 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 24.led.2008 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCad 2000 LT Stav: Offline Bodů: 40 |
![]() |
Mám myš microsoft intelli mouse optical 5tl, program na definování tlačítek mám, ale nevím jak je nadefinovat. Umím tím 4 tlačítkem otevřít CAD, ale jak tam dát příkaz v CADU to nevím.
|
|
![]() |
|
![]() |
program na defin. tlačítek mě píše po zmáčknutí 4 tlačítka - type the path to a program, web page, or file, or click browse to find it, přeložil jsem si to jako psát cestu k programu, internetovou stránku nebo soubor nebo klikat brouzdat najít to.
|
|
![]() |
|
![]() |
Vidím tady v tipu č.3296: Přímé zadávání CAD příkazů pomocí vícetlačítkové myši - ale je to VIP, mohl by se tam někdo VIP podívat a napsat co je tam o tom napsáno sem?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
Nemohl. Ale napište si (neanonymně) na support@xanadu.cz.
|
|
![]() |
|
![]() |
Aby mě napsali to samé jako vy? Děkuji ne. Já se nebudu nikoho doprošovat(znám různé firmy-něco za něco). Napsal jsem sem dotaz, a kdo chce tak na něj odpoví. Mám legální autocad 2000 LT, ale ne od Xanadu a nic od nich nehodlám kupovat.
|
|
![]() |
|
Sedláček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.dub.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 LT Stav: Offline Bodů: 384 |
![]() |
Nestačilo by upravit soubor nabídek .MNS?
Na třetí řádek dát příkaz PP
***BUTTONS1
; $P0=* pp To samé udělat v sekci
***AUX1
Nemám vícetlačítkovou myš a tak to nemohu vyzkoušet.
|
|
![]() |
|
![]() |
já tam mám toto:
***BUTTONS1 $M=$(if,$(eq,$(substr,$(getvar,cmdnames),1,5),GRIP_),$P0=ACLT.GRIPS $P0=*); $P0=SNAP $p0=* ^C^C - toto je 3 řádek - napsal jsem tam pp, a to c c jsem odentroval dolů ^B ^O ^G ^D ^E ^T ***BUTTONS2 $P0=SNAP $p0=* ***AUX1 $M=$(if,$(eq,$(substr,$(getvar,cmdnames),1,5),GRIP_),$P0=ACLT.GRIPS $P0=*); $P0=SNAP $p0=* ^C^C ^B ^O ^G ^D ^E ^T U Aux1 jsem udělal to samé, ale nic to nedělá. udělal jsem to dobře? |
|
![]() |
|
![]() |
Už se mi ten příkaz podařil na 4 tlačítko nadefinovat v oladači myši(přes kláv. zkratku), ale nefunguje stejně jako kolečko(držím zmáčklé kolečko a táhnu obraz). já ten příkaz vlastně jen spustím 4 tlač.(pak je nefunkční), 1 tlač. táhnu obraz a 2 tl. se ukáže menu, kde musím potrvrdit konec příkazu. Potřeboval bych, aby 4 tl fungovalo stejně jako kolečko, nebo aspoň aby se po zmáčknutí 2.tl neukazovalo menu, kde musím potvrdit konec. Ví někdo jak na to. Děkuji za podnětné odpovědi Jirka
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Tools - Options - User Preferences - Right-click Customization... - vybrat potřebnou variantu
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,242 sekund.