Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
V autocadu 2007 mi nejde vyrendrovat soubor s přiloženými externími referncemi. Pokaždé mi během rendrování hodí chybu. Myslel jsem, že je to nedostatkem paměti, tak jsem včera dokoupil 1GB a rozšířil jsem na 3GB. Mohl by mi někdo poradit? Mohu poslat soubory ke kontrole. Předem díky za pomoc.
Použil jsem stejné nastavení, pouze jsem odpojil xrefy a vymazal všechny objekty. Použil jsem střední render a aplikoval jsem texturu na kvádr. v modelovém prostou byl puze tento kvádr. Rendroval jsem do souboru tif o rozlišení 4096*3072. Rendrování kvádru trvalo 18 min. Nevím kde je chyba.
Při takovém rozlišení to trvá i mě dlouho I když né 18min - trvalo to asi 3min. Pošlete to když tak na tomas.ecer@zpaindustry.cz vč. těch externích referencí (použijte eTransmit).
Konstruktér, projektant
Inventor 2008 SP2, AutoCAD 2008 SP2, XP Prof. SP2
ZPA Industry a.s.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru