Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Téma: Stažení knihoven Zasláno: 29.led.2008 v 11:57
Zdravím, prosím o radu, pokud je to možné, jak uložit knihovny z Obsahového centra na pevný disk, aby nebylo nutné při dalším použití se připojovat na internet. Používám Inventor 11 CZ. Díky moc za rady
no snad jsem se dobře vyjádřil?... jde mi o umistění komponenty z obsahového centra (talčítko "Umístit z obsahového centra.."), když tvořím sestavu. Předpokládám, že se stahuje z internetu, protože jsem měl net nefunkční a nešlapalo to. Tak proto mě napadlo, zda to jde nějak stáhnout...díky
Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (PA)
Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline
Bodů: 1662
Zasláno: 29.led.2008 v 12:32
Spíš bych řekl, že se stahuje z nějakého vašeho místního serveru.
Pokud se chcete vyhnout stahování ze serveru (např. doma na notebooku), nainstalujte si lokálně na svůj počítač. Nevýhody: bere prostor a výkon, neprovádí se "podnikové" změny a aktualizace.
Můžu ještě otavovat?? :-( O server nejde určitě, jelikož je to lokální jednotka, samostatný počítač. Takže myslíte, že se knihovny naistalovali již při instalaci samotného Inventoru?? Je mi ale divné, že když jsem měl výpadek připojení na internet, tak nebylo možné se do obsahového centra dostat..děkuji
Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (PA)
Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline
Bodů: 1662
Zasláno: 30.led.2008 v 08:06
Takže pro Inventor 11 si klikněte na Soubor - Autodesk Data Managemen Server. Tam jednak zjistíte, ke kterému serveru se vlastně přihlašujete a dostanete se také do nápovědy.
Podle toho, jak to popisujete, mne napadá nějaký problém s překladem adresy SQL serveru (DNS). Pokud ho máte nainstalován na svém počítači, mělo by to fungovat na IP lokálního počítače. Ale tady bych prosil o doplnění znalejší - Inventor jsem instaloval zatím jen s vyhraženým ADM serverem.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru