Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Jita ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 15.srp.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Autocad Stav: Offline Bodů: 86 |
![]() Zasláno: 03.úno.2008 v 14:44 |
Dobrý den,
něco jsem si provedla s nastavením GGmenu ![]() |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Dobrý den,
jakou verzi GGmenu používáte a pod kterým AutoCADem? Pravděpodobně namáte správně nastaveny cesty nebo jste si omylem umazala některý ze souborů volaný funkcí.
Zkuste prosím menu přeinstalovat aktuální verzí dostupnou zde na CAD Fóru.
|
|
![]() |
|
Jita ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 15.srp.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Autocad Stav: Offline Bodů: 86 |
![]() |
mam autocad 2007 a verzi ggmenu 1.98 a cad standardy 1_4. Instalovala jsem to podle navodu, ale asi tam mam nejakou cestu spatne bud mi tam nejaka chyby nebo jsem tam zadala nejakou navic..ale nevim co s tim.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Jakou máte verzi AutoCADu a pod jakým operačním systémem (anglickým nebo českým) máte AutoCAD nainstalován?
Upravil PepaR - 05.úno.2008 v 21:45 |
|
![]() |
|
![]() |
windous XP český, Autocad 07 český nainstalován. GGmenu jsem už nainstalované měla a fungovalo bez problému, pak jsem udělala nějakou hloupost a ggmenu začlo zlobit, tak jsem ho odinstalovala a nainstalovala znova ale nefunkčnost některých ikonek přetrvava.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Zkuste ptosím vypsat chybové hlášky i u jiných funkcí než u KnihSYMB, třeba se dopídíme k problému.
Zkontrolovala jste v Nastavení - Cesty k podpůrným souborům správnost všech cest?
|
|
![]() |
|
![]() |
Sémantická chyba v DCL souboru C:/ggmenu/ fce/profil/profil.dcl viz soubor acad.dce pro další detaily. Podobné hlášení je pro schody.....Chyba v souboru dialogu"C:/GGmenu/fce/KnihOCEL.
C:/GGmenu/Fce/Acad C:/GGmenu/Ikonky C:/GGmenu/Fce/Schodiste C:/GGmenu/Fce/Profil C:/GGmenu/Fce/Acad/2007-2008 C:/GGmenu/Fce C:/GGmenu/Dokumentace C/GGmenu/bloky/KnihZNAC C:/GGmenu/bloky/KnihTZB C:/GGmenu/bloky/KnihSYMB C:/GGmenu/bloky/KnihMAP C:/GGmenu/Bloky C:/GGmenu C:/CAD standardy/Bloky C:/CAD standardy/Cary C:/CAD standardy/Pisma C:/CAD standardy/Srafy |
|
![]() |
|
![]() |
jo jeste je tam ...
C:/CAD standardy cesty jsem kontrolovala....soubory na jejich konci jsou...vzláštní je, že zlobí jenom knihovny a schodiště.... ostatní pracuje bezchybně. |
|
![]() |
|
Martin Bielina ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.led.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD True view 2016 Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
V jedné z cest máte chybičku ... chybí ":" takže cesta ... jakoby nebyla. C:/GGmenu/bloky/KnihZNAC ... takhle by to mělo být správně, a proto všechno ostatní funguje bezchybně ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
":" v hlášení je....včera jsem se spletla, když jsem to přepisovala....správně to je....C:/GGmenu/bloky/KnihZNAC. Asi můj problém nerozlousknem....přesto, děkuju za pomoc....
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Zdravím,
zkoušel jsme pátrat a nepřišel jsem na to co tuto chybu vyvolává. Na různých EN fórech řeší tento problém instalací Service Packu nebo opravnou instalací AutoCADu. Možná to bych viděl jako poslední možnost a pokus o řešení problému.
Napiště pak prosím, zda to pomohlo či ne.
Upravil PepaR - 26.úno.2008 v 09:43 |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Není tam použita v názvech česká diakritika - nemůže být "SCHODIŠTĚ" namísto "SCHODISTE" ?
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Já mylsím, že co se diakritiky týče, tak použita být může. Ale jelikož jsem se setkal s tím, že u někoho dělala paseku, tak jsem se jí raději vyhnul (alespoň co se týče názvu adresáře a souborů).
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak jsem kompletně přeinstalovala Autocad. Ted vše funguje epes rades
![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.