Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Serpo ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 22.čer.2006 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2014, Civil 3D 2014 Stav: Offline Bodů: 132 |
![]() Zasláno: 14.úno.2008 v 07:00 |
Dobrý deň, prešiel som z ENG AutoCadu na Český a trochu mi robí problém sa preklopiť na české klávesové skratky. Chcel by som sa opýtať, či sa dá niekde zohnať už "preklopený "acad.pgp", alebo sa s tým musím vytrápiť sám? Prípadne našla by sa nejaká dobrá duša, ktorá by mi takto "preklopený" acad,pgp poskytla (hypro@hypro.sk) ? :-) Ď
|
|
Serpo, AutoCAD 2014, Civil 2014
|
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
Zkratky si nechte, jak jste zvyklý, jen si upravte PGP soubor:
je-li v ENG verzi např M, *MOVE nahraďte příkaz českým ekvivalentem : M, *POSUN |
|
Pepa
|
|
![]() |
|
Serpo ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 22.čer.2006 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2014, Civil 3D 2014 Stav: Offline Bodů: 132 |
![]() |
To mi je jasné, že sa to "len" vymení, len sa mi zdá zbytočné to robiť, keď to už určite niekto urobil ... tak som si chcel len ušetriť námahu :-)
|
|
Serpo, AutoCAD 2014, Civil 2014
|
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
On to třeba někdo už udělal, ale já mám třeba klávesové zkratky přetvořené k obrazu svému, kde z původně přiřazených při instalaci nezbylo snad nic.
|
|
Pepa
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
A keby si si z anglického pgp prekopíroval časť so skratkami do nového českého pgp?
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Ja nemám anglický AutoCAD, popros niekoho nech Ti z neho pošle pgp. |
|
![]() |
|
mnementh ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 25.led.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autodesk AEC 2020 Stav: Offline Bodů: 360 |
![]() |
poslete mi svuj mejl...vecer vam to odlifruju...
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Vždyť je to jenom cca. 300 příkazů (ze kterých používáte stejně tak asi jen 1 třetinu) - to máte přepsaný v Notepadu za 1/2 h.
![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.