Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Paolo ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 16.lis.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AIP 2008, Catia V5R18 Stav: Offline Bodů: 201 |
![]() Zasláno: 14.úno.2008 v 15:20 |
absence snadného vytvoření zápichu mi lehce vadí, jak to řešíte vy? přes iFeature nebo snad ručně
![]() |
|
-------------
AIP 2008, Catia V5R18, 3D spacepilot |
|
![]() |
|
zivec ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 16.led.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor11, Vault 5 Stav: Offline Bodů: 23 |
![]() |
V modelu zápich nedělám a ve výkrese na odkazové čáře označím.
![]() |
|
![]() |
|
Paolo ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 16.lis.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AIP 2008, Catia V5R18 Stav: Offline Bodů: 201 |
![]() |
no jo jenžá já jsem takový detailista :)
|
|
-------------
|
![]() |
|
K4my ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.srp.2007 Lokalita: ČR (OS) Používám: AIS 2009/ Catia V5 R19 / ProE 2001 Stav: Offline Bodů: 104 |
![]() |
jestli myslite zapich treba jako na hrideli, preba pro pojistny krouzek, tak nejsnadnejsi reseni je pracovni rovina do stredu - nacrt zapichu a odebrani rotaci. Cely proces nezabere dele nez 2 minuty :-) a vim ze to muzu kdykoliv jakkoliv upravit :-)
|
|
![]() |
|
Paolo ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
ano toto je způsob kterým ten zápich dělám dodnes, ale nebaví mě hledat v normě jejich velikost, nevadí více méně odpověď stejně tak iFeature jsem již našel jinde :) hold škoda dvou minut
|
|
-------------
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
Myslím si, že tvorba zápichu dle normy nás opustila vstupem do praktické části života strojařského :). Tedy mě opustila... Co se stane, když je zápich větší, než je udáno v normě? Odpovím si sám. NIC... Hodně zdaru v zápichování... |
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
Jen pro upřesnění, termínem větší jsem myslel širší...
|
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
Tomáš ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 12.říj.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AIS2008, AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 71 |
![]() |
Ano...aby se ze zapichování nestalo upichování
![]() Osobně to řeším podle dostupných obr. nástrojů. A také rotací náčrtu. Přeci jen nemáme nože na všechny velikosti. |
|
Konstruktér, projektant
Inventor 2008 SP2, AutoCAD 2008 SP2, XP Prof. SP2 ZPA Industry a.s. |
|
![]() |
|
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 960 |
![]() |
Krásne! Súhlas.... ![]() |
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.