ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Registrujte se na konferenci CADfórum 2025 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoArchitektonický a 3D pohled

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
viňa Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.úno.2008
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD2008
Stav: Offline
Bodů: 1
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Architektonický a 3D pohled
    Zasláno: 04.bře.2008 v 13:35

Ahoj zatím s autocadem moc neumím tak se raději obracím na zkušenější potřebopval bych poradit spíš s tím  jak udělat 3D pohled já jsem to jednou zkoušel a nějak se mi rozhodil celý výkres a pak už jsem to raději nezkoušel.

ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
Zpět nahoru
be_em Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.úno.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT
Bodů: 865
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.bře.2008 v 14:12
tento problém treba podrobnejšie popísať ... ako sa vám rozhodil celý výkres, resp. čo to znamená "rozhodil"? ... a čo ste kreslili? aký to bol 3D model? skúste ho tu poslať!
Zpět nahoru
Rostislav Říha Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACA 2010
Bodů: 1615
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.bře.2008 v 14:40
Původně odeslal(a) viňa viňa napsal(a):

...potřebopval bych poradit spíš s tím  jak udělat 3D pohled já jsem to jednou zkoušel a nějak se mi rozhodil celý výkres a pak už jsem to raději nezkoušel.

to já jsem odvážnější - jednou mne vzali do hospody a zkoušel jsem hrát mariáš a oškubali mne. No, tak jsem si přečetl pravidla. Něco mi v nich nebylo jasné, tak jsem srozumitelně zformuloval dotazy. Asi proto, že jsem se ptal srozumitelně a jasně popsal, co mne zajímá, tak mi ochotně odpověděli. Dokonce se mi stalo, že jsem během přípravy dotazů sám - jen tím procesem přípravy dotazu - přišel na odpověď. No, a pak jsem do tý hospody šel znova. Neříkám, že na mariáši zrovna bohatnu, ale minimálně se do tý hospody nebojím vstoupit.
...to nic, to je jen taková bajka.
Rostislav Říha
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7114:VIPDoplňková architektonická "ruční" písma pro vaše CAD výkresy.
Tip 1962:Jaký je rozdíl mezi 3D Studiem Max a VIZ?
Tip 14626:Sloup u stěny mi mění strukturu materiálu.
Tip 7460:Rychlý 3D render DWG modelu na pomalém hardware.
Tip 13785:Jak přenést koncepční 3D návrh z Autodesk Forma do Revitu?
Tip 11186:Hromadné přejmenování prostorů (Revit MEP) podle místností podloženého architektonického modelu

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,149 sekund.