Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
grafik11 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 09.bře.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AIP 2009, AutoCAD2004 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() Zasláno: 09.bře.2008 v 23:15 |
Vo výkresovom priestore keď chcem urobiť rez celou zostavou,ale chcem aby mi nejaké súčasti neprerezalo tak si v prehliadači pri danej súčasti odkliknem že nechcem rez. Ale potom chcem do tej súčasti ktorú mi neprerezalo urobiť ale len čiastočný rez ale nechce mi ho urobiť! Ak viete mi niekto poradiť budem len rád. Ďakujem
![]() |
|
![]() |
|
Charlee ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 11.dub.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor, Vault, Mechanical a další ver.2021 Stav: Offline Bodů: 279 |
![]() |
Ve verzi 10 to nelze :-( Až ve verzi 2008 je v možnostech řezu 'řez všemi součástmi' to pak řeže všecko :o)
|
|
Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
|
|
![]() |
|
grafik11 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 09.bře.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AIP 2009, AutoCAD2004 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() |
Diky za pomoc,som si nad tým lámal hlavu, že prečo mi to nejde.
![]() |
|
![]() |
|
bigbag ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 16.bře.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 08, ACad07 Stav: Offline Bodů: 41 |
![]() |
podobny problem jsem resil pred par mesici...a ani ve verzi 2008 ty rezy nefungujou tak jak by meli...
|
|
![]() |
|
Maveric_606 ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 17.bře.2007 Lokalita: ČR (MS) Používám: Inventor 2009, 2010, Catia V5, Solidworks 2009 Stav: Offline Bodů: 56 |
![]() |
Jde to... Pokud mas treba prevodovou skrin, kterou udelas rez, ze ktereho vyjmes hridel aby nebyla rezana a pak do di chces udelat castecny rez treba na pero, tak to jde... Ja sem tak delal vykresy do skoly. Vyuzil sem chyby ve vykreslovani. Urcitym potupem vypinani a zapinani viditelnosti prvku by si dozahl pozadovaneho vysledku. Problem je, ze vysledek by zustal jen do aktualizovani vykresu. Takze sem to pouzil tesne pred tiskem vykresu a vysledek byl presne takovy jaky chci...
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.