Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21960 |
![]() Zasláno: 28.bře.2008 v 20:55 |
Pokud používáte Inventor 2008 (se SP2) pod 64bitovou verzí Windows Vista, neinstalujte prosím zatím Service Pack 1 pro Vista. U některých uživatelů se při tomto pořadí instalace objevily problémy.
Instalace Inventoru 2008 až na Vista 64 s aplikovaným SP1 je bez problémů.
Inventor 2009 ani 32bitová verze Vista se SP1 také problémy nevykazuje.
|
|
![]() |
|
Ripper ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 27.kvě.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2008 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
A co když jsem měl nainstalovanej inventor 2008 a pak jsem nainstaloval sp 1 a ted mi to nechce některé normy spustit a když se spustí, tak se mi vypne. Co mám dělat. Už jsem zkoušel přeinstalovat inventor... ale dělá to pořád to samé
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21960 |
![]() |
Možná nejjednoduší bude nainstalovat si Inventor verze 2009 (jestli už je ke stažení na studentském portálu), nebo nejprve odinstalovat SP1 Visty.
|
|
![]() |
|
Ripper ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 27.kvě.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2008 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
Nevím, kde bych si jí mohl stáhnout a s tou 2008 jsem byl doposud spokojený. Byl by jste tak laskavý, a poradil mi, jak mo mám zase zprovznit. Potřebuji ho mít co nejdříve funkční.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Předpokládám, že tu verzi 2008 máte také z onoho studentského portálu - takže tam (students.autodesk.com). Bohužel jiné rady než ty zmiňované zatím nejsou.
|
|
![]() |
|
![]() |
no ještě mě napadlo, že bych si stáhnul service pack 1 a 2 přímo z této stránky a nainstaloval je. Myslíte, že to má cenu zkoušet nebo je to ztráta času?
|
|
![]() |
|
![]() |
Takže opravdu neexistuje žádný jiný způsob jak zprovoznit tu 2008? Mám dost pomalý internet. Takže ten 2009 se mi nechce stahovat. Potřebuju se nějak zabivit těch aktualizací, když mi to teda nejede jenom kvůli aktualizacím.
|
|
![]() |
|
![]() |
Super tak se mi to podařilo zprovoznit. Stačí jenom odinstalovat service pack a jede to zase vše tak jak má. Děkuju vám moc za pomoc.
|
|
![]() |
|
R ee ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 09.bře.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2010 Stav: Offline Bodů: 23 |
![]() |
A jak je to s instalací Vista 64 a Inventor 2009 - můžeme instalovat SP1 před a případně jestli po instalaci.
Děkuji předem. |
|
Ree
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
U Inventoru 2009 na Vista 64 není problém - SP1 můžete instalovat "před" i "po".
|
|
![]() |
|
Martin Hynek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 22.dub.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: Inventor prof. Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
Chtěl bych se zeptat, mám Visty 64 bit, SP1, po instalaci inventoru 2008 ,se mě objeví hláška že program nemůže nalézt složku setup 64???? Co s tím ??????
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Při instalaci nebo po instalaci? Aplikujte SP3 pro Inventor 2008. Neběžel při instalaci antivirus? Byla stanice zrestartována?
Pro Visty je jistější použít Inventor 2009.
|
|
![]() |
|
Martin Hynek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 22.dub.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: Inventor prof. Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
po instalaci,antivirus jsem měl spuštěný a stanici jsem nerestartoval, a jde sehnat studenstká verze 2009 na internetu????
|
|
![]() |
|
J.Šulc ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.zář.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor professional 2008 Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
Dobrý den, mám visty 64, SP1 a nově nainstalovaný IP2008. Doposud, jsem program užíval pod softwarem Windows XP a nyní mám s programem problém. Bez problému se spustí, nechá mě kreslit (např. křivky apod.) jen v případě, že chci editovat zadanou kótu, program přestane odpovídat a spadne. Nikdy jsem se s tim nesetkal. Prosil bych tedy o radu. Předem děkuji.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To může mít různé příčiny - chybějící SP pro Inventor, necertifikovaná grafika, koolize s antivirem, apod.
|
|
![]() |
|
J.Šulc ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.zář.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor professional 2008 Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
Mohl byste mi tedy prosím poradit, cos tím můžu udělat? Myslím tím, jaký SP si mám stáhnout, nebo jak certifikovat grafickou kartu (NVIDIA 9600-GT)? Děkuji
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Service Pack nejlépe vždy ten aktuální - tedy SP 3 - viz:
Certifikaci karty, driveru či pracovní stanice sám neovlivníte, ta naopak slouží jako vodítko pro výběr vhodného hardware. Viz:
http://www.inventor-certified.com/graphics/findDriver.php |
|
![]() |
|
![]() |
Dekuji, podíval jsem se na seznam certifikovanych karet a koukám, že jsem udělal asi chybu a koupil si příliš nový HW. Pěkný paradox.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,385 sekund.