Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() Zasláno: 04.dub.2008 v 09:20 |
Mam dotaz jde použít výraz dieslu ve scriptu (*.scr)
Jde mě oto,že pod tlačítkem vytvořím sekvenci příkazů,ale potřeboval bych více prostoru pro zápis procedury(prostě se mě to tam nevejde).
Předen díky.
|
|
2002lt CS
Gibbscam |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21949 |
![]() |
V AutoCADu LT ne.
Kam se vám to nevejde? Délka Diesel maker může být dost velká - viz Tip 6068.
|
|
![]() |
|
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
Nevejde do dialogu pod tlačítko.
Tak tedy to budu muset zapsat do: *.mnu
Ano? díky
|
|
2002lt CS
Gibbscam |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21949 |
![]() |
Jak to bylo u starých už nepodporovaných verzí bohužel nevím - ale zkuste to.
|
|
![]() |
|
zisoun ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.pro.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD LT 2007 Stav: Offline Bodů: 232 |
![]() |
Přesně toto jsem potřeboval vědět. Používám několik dlouhých maker,ale pokud je ještě zvětším,tak už mi to vypisuje chybu a provede se třeba jen část makra. Předpokládám, že pokud mám kombinované makro, tzn. pokud použiju v jednom makru příkazy a zároveň se tam používají hodnoty proměnných pomocí dieselu, tak se to všechno nasčítá na těch 256 znaků.
|
|
Zisounek
|
|
![]() |
|
zisoun ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.pro.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD LT 2007 Stav: Offline Bodů: 232 |
![]() |
mám na mysli, že za příkaz se počítá podle počtu znaků a diesel výraz podle výsledku. Když je hodnota výrazu jednociferné číslo, je to jeden znak, když dvouciferné číslo tak 2 znaky atd...
Počítají se do délky i když používám ang. verzi příkazu s podtržítkem? Tzn. např. ^C^C_erase = 10 znaků, ale ^C^Cvymaž = 9 znaků |
|
Zisounek
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ano, bere se to čistě jako string - takže můžete využít kratší názvy příkazů, aliasy, atd.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,195 sekund.