Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
ja05 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.led.2008 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor11 Stav: Offline Bodů: 10 |
![]() Zasláno: 09.dub.2008 v 21:05 |
Ahoj, sháním model (*.ipt,*.iam, STEP. IGES) pneumatiky s ráfkem. Cokoliv kolem rozměru 225/75R16. Pokud někdo máte pls písněte, nějak se domluvíme...díky moc
Upravil ja05 - 09.dub.2008 v 21:07 |
|
![]() |
|
be_em ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.úno.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT Stav: Offline Bodů: 865 |
![]() |
asi moc nepomôžem, lebo väčšina je platených a v iných formátoch, ale je tam aj dxf
3d models - wheel |
|
![]() |
|
ZetaVoxx ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 23.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: ZWCAD, Alibre, AutoCAD, Inventor, 3DS Max Stav: Offline Bodů: 107 |
![]() |
Já taky moc nepomohu..Mno.sice mám vytvoreny nejaké "wheels", ale v Maxu, což by nebyl problém vyexportovat..ale jsou naprosto bez rozměru.Prostě jen modely kol od oka.
|
|
![]() |
|
Paolo ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 16.lis.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AIP 2008, Catia V5R18 Stav: Offline Bodů: 201 |
![]() |
a toto http://www.3dcontentcentral.com/ jste zkoušeli? vím není to prioritně pro inventor ale nějaký pneu tam jsou, a ráfek je nejlepší udělat si sám, profil není vůbec těžký sehnat a abytek si uděláte podle toho co se vím líbí
|
|
-------------
AIP 2008, Catia V5R18, 3D spacepilot |
|
![]() |
|
eb221364 ![]() Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 23.úno.2008 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad, ZWCad+,ZW3D, Inventor Stav: Offline Bodů: 29 |
![]() |
myslis treba nejak tak ? http://s266.photobucket.com/albums/ii247/eb221364/3D/?action=view¤t=kolo.jpg jediny problem je ze je to od oka, ale nebyl by problem udelat neco v rozmerech :)
|
|
![]() |
|
AlesRicar ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 05.čer.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Autodesk Inventor Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
Dobrý den, mám pouze 205/60 R16 s ocelovym rafkem 6 1/2 x 16 ET 38. Asi by se dalo vhodne upravit i na požadovaný rozměr. Pokud to stačí, dejte mi vědet a pošlu Vam sestavu v Inventoru, je to cca 1,5MB. Moje adresa je alesTECKAricarZAVINACautodeskTECKAcom. S pozdravem, Aleš Řičař
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,211 sekund.